Youtube kanal ismi önerisi

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar , uzun bir süre düşündükten sonra youtube kanalı açmayı planladım.Kanalım minecraft , cs go ve montaj ağırlıklı bir kanal olacaktır.Ancak bunlardan önce bir isme ihtiyacım var.Benim aklımdaki isim kullanıcı adım , yani Donlu Patron diye kanal açmak.Sizce nasıl bir isim ? İsim öneriniz var mı ? Şimdiden herkese teşekkürler.

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlıs anlama ama youtube kanalı açmaya değmez emeğine yazık ha illa kuracam diyorsan kanalın adı :Emekverdik yap

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ingilizce isimler ilgimi pek çekmiyor.Türkçe isim önerebilir misin kardeşim :) Genede teşekkürler.Bu arada Donlu Patron sence nasıl youtube kanal ismi olarak ?
Senin için sembolik bir anlamı varsa kullan tabii ki. Mesela MegaCrafter isminin benim için bir anlamı olduğu için Youtube ismi olarak seçtim.

Merak ediyorsan: İlk foruma girdiğimde Survival oynamayı çok seviyordum. Hatta modlu haliyle oynuyordum. Bu haliyle de Crafting yapmak çok hoşuma gidiyordu. İsim oradan geldi işte. MEGA CRAFTER :D

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Klasik hmm adın ney? ve sevdigin bir ismin ilk harfini söyle :D

Abdullah ismim :)

Senin için sembolik bir anlamı varsa kullan tabii ki. Mesela MegaCrafter isminin benim için bir anlamı olduğu için Youtube ismi olarak seçtim.

Merak ediyorsan: İlk foruma girdiğimde Survival oynamayı çok seviyordum. Hatta modlu haliyle oynuyordum. Bu haliyle de Crafting yapmak çok hoşuma gidiyordu. İsim oradan geldi işte. MEGA CRAFTER :D

Değerli yorumun için teşekkür ederim.Pek bir anlamı yok ama baya düşünmüştüm bu adı 7-8 ay önce :)

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Joystik Oyuncu ? gece gece aklıma bir şey gelmiyor.