Youtube Kanalı Açmalı mıyım?

semih1039

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar uzun zamandır böyle bir düşüncem var fakat ne yapsam bir türlü bilemedim o kadar youtube da boş insan var ki onların arasında tıkılıp kalmak istemiyorum bunun içinde teredütteyim daha önce bir kaç kez amatör olarak değişik kanallarda görev yapmıştım fakat bu sefer kendime has bir kanalla çıkmak istiyorum ve de şunu sorucağım kanalı kurduğum zaman reklam vermek istiyorum tabii ki youtube'a reklam vermeye para dayanmaz ama bu siteye reklam vermeyi düşünüyorum ne kadar etkili olur cevaplarsanız sevinirim. Elimde Minecraft,GTA V,CS GO tarzı bir sürü oyun var. Bu yoldada yalnız kalmak istemem eğer yanımda durucak biri varsada benimle beraber ortak iş yapabiliriz. Sizce ne yapmalıyım bulaşmalı mıyım yada hiç bulaşmamalı mıyım. Bu arada 17 yaşında bir arkadaşınızım :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Kimseyi dinlemene gerek yok.
Bu senin kararın.Diğer büyük youtuberlerde böyle başladı.

Eğer imkanın varsa ve kendine güveniyorsan bu işi yapabilirsin.

semih1039

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maddi bakımdan herhangi bir sıkıntım yok şimdilik birde şu soruma yanıtlarsanız sevinirim bu siteye veya bu tarz sitelere reklam verirsem etkisini görür müyüm yada ne kadar etki eder diyeyim

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Maddi bakımdan herhangi bir sıkıntım yok şimdilik birde şu soruma yanıtlarsanız sevinirim bu siteye veya bu tarz sitelere reklam verirsem etkisini görür müyüm yada ne kadar etki eder diyeyim
Eğer sağlam ve eğlenceli videolar çekersen neden etkisi olmasın ki ?
Ve sanada yardım edebilirim.Benimde kanalım var :)

semih1039

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkürler şimdiden bana ulaşmak isteyen varsa da skype'dan ekliyebilirler (semihbayindir23). Şimdide ummalı bir çalışmaya girmek lazım okkalı bir isim düşünebilen varsa alabilirim :)

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube Kanalı Açıcaksan Direk Bi Video Atıp Youtuberim Diye Dolaşma Ortalıkta Güzel bir banner yap kendine Videoların İçin Güzel introlar ( İnternetten Bulma Şeyler Olmasın Çok İtici duruyorlar ) , Kendine Özgü Bir Video Giriş Biçimi Bul Başka Youtuberlar Gibi Hızlı hızlı kelimeleri yutarak konuşma

semih1039

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirmen için teşekkür ederim zaten öyle gereksiz gereksiz işlerle uğraşmak hiç kimseye bir şey kazandırmaz zaten tasarımı kendim yapabiliceğime inanıyorum bakalım artık neler olucak :)