YouTube Kanalıma Beklerim

hasgehas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar benim cok yeni henüz 2 günlük bir youtube kanalım var.

İlk olarak kendimden bahsedeyim size. Ben 19 yaşında üniversiteye bir yandan hazırlanan bir yandanda boş vakitlerimde kafamı dağıtmak için youtube da bu tarz videolar çeken birisiyim. Kısacası para yada herhangi bir iş için değil sadece vaktimi geçirmek için yapıyorum. Şu anda kanalımda 1 video yüklü dediğim gibi sadece 2 günlük bir kanal fakat Elimde stok olarak 10 tane video ve +75 den fazla montajlanacak video içeriği var. Kısacası hayatta başladığım her olaydaki ciddiyetimi bu kanala da aktarmaya calısıyorum.

Fakat malum Türkiye Youtube' unda gelişmek ve sıfırdan bir kanalı yükseltmek zor. Kanalımı yükseltmek istiyorum. Çünkü daha fazla insanla etkileşime geçmek istiyorum.

Kanalımdan bahsetmek gerekirse kısaca. Dünyadaki gizemli veya paranormal olaylar, İnsanların öğrenmesi ve bilmesi gereken ilginç bilgiler, Daha önce duymadığınız efsane incelemeleri olacak. Fakat kanalımın devam etmesi (Sonuç olarak hiçbir geri dönüş almadığım bir işi de devam ettirmek istemem) için Sizden 10 saniyenizi ayırıp kanalıma abone olmanızı like atmanızı istiyorum. Belki video ve videolarıma bakınca sizde beğenirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler Umarım en azından Kanalıma bir göz atarsınız. İyi forumlar

Kanal Linkim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Faruksvs7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Kardeşim Ben De Youtube İşiyle Uğraşıyorum.
Öncelikle Sana Şunları Söylemem Gerek Youtube Türkiyede Gelişmek Biraz Zor Olsada.Sonuçta Azim Ve Sabır Çok Önemli İlk Başlarda Görüntelenmen Ve Abone Çekmekte Zorlanabilirsin Ama Gün Geçtikte Bu Sayırların Birazdaha Arttığını Göreceksin Ve Daha da İstikraralı Olacaksın...
Kanalında Asla Şunları Yapma
1=Kimsenin Paylaştığı İçeriği Yayınlama
2=Kendin Ol,Kendi Özgün İçeriğini Paylaş
3=Para Kazanma İşini İlk Başlarda Aklından Çıkartı Ki Yeni Gelen Aboneler Reklamlardan Sıkılmasın
4=Telif Yeme Konusuna Çok Dikkat Emen Gerekir...
Teşekkürler