YouTube Kanalıma Yetenekli Oyuncu Ve Güzel Bi Kameraman Arıyorum

• Konuyu başlatan Brkelbk
  • Başlangıç tarihi
B

Brkelbk

Ziyaretçi
: : : : : : Arkadaşlar Öncelikle Şu Formu Doldurmanız Gerekiyor :) : : : : : :

Adın :
SoyAdın :
Oyundaki Nickin :
Minecraft ı Nekadar Zamandır Oynuyorsun :
Oyuncu Mu Kameraman Mı Olucaksın Ve Bu Konuda Ne Kadar Başarılısın :

Bu Formu Doldurun Ben Size Özel Mesajdan Cevap Vereceğim

ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar Çoğunlukla 5-10 dakikalık How To Troll.. How To Scary.. Tarzı Videolar Çekeceğiz Yani Çok Fzla Survival Yapmıyacağız. Videolarımız Kalite Yönünden Güzel Olucak

B

Brkelbk

Ziyaretçi
kimse doldurmamış LOL
Madem Sen Doldur :) Sen Neden Burdasın ? Ve kimsenin doldurmamasının sebebi kimse uğraşmak istemiyo hepsi dana gibi survival oynayıp skypeden küfür edip survival videosu çekmeyi biliyolar :) (video çeken türklerin %70 i böyle malesef hep amerika hep ingiltere almanya falan filan hep onlar kaliteli videolar çekiyor bizim milletimiz tembel)

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ad:emre
soyad:övüş
oyundaki nick:emreovus33
minecraft'ı 1 yıldır oynuyorum.
oyuncu olurum.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Youtube kanalını kurdun mu? Kurduysan linkini koyar mısın? Ayrıca katılmak isterim ama form yok :)

IISuperChat

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adın :Şerif Ahmet
SoyAdın :oğlakçı
Oyundaki Nickin :IISuperChat
Minecraft ı Nekadar Zamandır Oynuyorsun : 5
Oyuncu Mu Kameraman Mı Olucaksın Ve Bu Konuda Ne Kadar Başarılısın : Oyuncu Çok Başarılı...

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Adın :Şerif Ahmet
SoyAdın :oğlakçı
Oyundaki Nickin :IISuperChat
Minecraft ı Nekadar Zamandır Oynuyorsun : 5
Oyuncu Mu Kameraman Mı Olucaksın Ve Bu Konuda Ne Kadar Başarılısın : Oyuncu Çok Başarılı...
hmm...iyi bakalım şu an uygunmusun ? ve ayrıca geç kaldıım için özür dilerim çünki nedense sitede br sorun var ondan giremiyom 2 bilgisayardanda arada bir böyle sorunlar olduğu için cevap da yazamıyorum...

B

Brkelbk

Ziyaretçi
ee formu hala doldurmamışsın :D ben olsam 20 sn de bitmişti Smiley.png tamam pardon ben yazarken doldurmuşsun :p bekle