HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Uzun bir sınav dönemini atlatan Hestia en sonunda foruma geri dönmüştür.
Bu dönüşünü renklendirmek için, Youtube kanalı olan forum dostlarına İntro/Outro yapma kararı alır.
Yapacağım introları beğenirsiniz,beğenmezsiniz ben elimden geleni yapacağım.
Kullanacağım program: Camtasia Studio 8
İntro/Outro Başvuru Formu;
İntro / Outro:
Yapacağım her şey bedava olmakla birlikte size göre kötü olabilir. Fakat benim kendime ait farklı bir tarzım var. Ben kendi tarzıma göre yapacağım. Beğenirseniz kullanırsınız beğenmezseniz çöpe atarsınız
Ayrıca yapacağım her şey BEDAVA olacaktır. Herkes en fazla 1 istekte bulunabilir!
Son olarak; yapacağım iş aceleye gelmez uzun süreceğini söylemiyorum fakat 1 en geç 2 gün içinde yapabilirim diye düşünüyorum.
(Yaptığım intro/outroları burada konuyu düzenleyerek paylaşacağım.)
@turkler için yapılan outro;
Oyun Hakkında için yapılan introlar;
Oyun Defilesi (O.D.) için yapılan Outro;
Bu dönüşünü renklendirmek için, Youtube kanalı olan forum dostlarına İntro/Outro yapma kararı alır.
Yapacağım introları beğenirsiniz,beğenmezsiniz ben elimden geleni yapacağım.
Kullanacağım program: Camtasia Studio 8
İntro/Outro Başvuru Formu;
İntro / Outro:
Yapacağım her şey bedava olmakla birlikte size göre kötü olabilir. Fakat benim kendime ait farklı bir tarzım var. Ben kendi tarzıma göre yapacağım. Beğenirseniz kullanırsınız beğenmezseniz çöpe atarsınız
Ayrıca yapacağım her şey BEDAVA olacaktır. Herkes en fazla 1 istekte bulunabilir!
Son olarak; yapacağım iş aceleye gelmez uzun süreceğini söylemiyorum fakat 1 en geç 2 gün içinde yapabilirim diye düşünüyorum.
(Yaptığım intro/outroları burada konuyu düzenleyerek paylaşacağım.)
@turkler için yapılan outro;
Oyun Hakkında için yapılan introlar;
Oyun Defilesi (O.D.) için yapılan Outro;
Son düzenleme: