ZetoxChild l FantasyMedieval l RPG Haritası

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben ZetoxChild Serverin yapımına başladığım Haritanın İlk evi Bundan sonra her yaptığımı sırayla koyucağım konuyu güncel tutalım :D :lol:

*TexturePacks:Conquest,Jhonsmith Karışımı.
Fotoğraflar:
-1. Fantasy House's:

2.

Devamı 1 saat,45 dakikaya kadar gelir
Dipnot:o mağra Spawn :lol:

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
olmamış ev çok ince, içine girenle dilenci mi k*ç kadar yere sığacaklar ?

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak yine ayni şey... Benimkinin nerdeyse aynisi değirmen ve yandaki çıkıntı motifler benimkinin nerdeyse aynisi.Senin şu huyundan nefret ediyorum. Hırkız ._. Ayrica olmamış ev çok ince ve gereksiz motifler var.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak yine ayni şey... Benimkinin nerdeyse aynisi değirmen ve yandaki çıkıntı motifler benimkinin nerdeyse aynisi.Senin şu huyundan nefret ediyorum. Hırkız ._. Ayrica olmamış ev çok ince ve gereksiz motifler var.
Ben bunu saba yaptım yani senden daha önce bu 1.2. si b bir tarz. 3.sü Eleştirin doğru ama fantasy yapmaya çalışıyorum burda evin büyüklüğü küçüklügü öemli değil ve evin içi baya büyük.Biraz internetin hızlı hemen koydun diye :D bide yani senin konunu çok sonra gördüm bu konudan Catwang.Hemen egoya bağlama.Sadece sen yapmıyorsun.

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu saba yaptım yani senden daha önce bu 1.2. si b bir tarz. 3.sü Eleştirin doğru ama fantasy yapmaya çalışıyorum burda evin büyüklüğü küçüklügü öemli değil ve evin içi baya büyük.Biraz internetin hızlı hemen koydun diye :D bide yani senin konunu çok sonra gördüm bu konudan Catwang.Hemen egoya bağlama.Sadece sen yapmıyorsun.
Ego'nun krali sende ayrica benim yaptigim yorum kendi düşüncem ilk olarak google amcayi aç ve ''ego nedir?'' yazisini yazarak egonun ne oldugunu ogren :)

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Kuvarsmı O?
Üzgünüm Yeterince İYİ Bulamadım :(
Ama Gelistirirseniz Güzel Olacaktır :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Catwang,Sana kanıtsız alıntı deseler ne dersin? ve biride evet esin öledir derse alıntı diyen birine ? burdaki tepkim doğal kendi hareketlerimi bana karşı kullanmayı bırak.