ZeusBT -Build Ekibimize Alım Vardır

CraftMineEkibi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar kurmus oldugumuz build ekibimize alım vardır yaş sınırı yoktur sizde aramıza katılarak sizinle beraber bu ekıbımızı geliştirebilecegimizi dusunuyoruz eger katılmak isterseniz skype adresimden bana ulasarak basvurabılırsınız ama basvuruldugu zaman hemen ekıbe katılmıs sayılmassın basvurdugunuz zaman kucuk bı buıld yaptırcaz sıze sızın buıldınızı ınceledıkten sonra dırekmen ekıbımıze alınmıs sayılacaksınız

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak kardeş sadece eleştireceğim. Bak bir takım kurmak istiyosun evet güzel ve sorumluluk gerektiren bir şey. Fakat takım kuracaksan, önce solo olarak gelişmen lazım. Yani kendini ilk başta geliştirmelisin. Ve ayrıca konuya da kendi mimarinin fotoğrafını at bence ki nasıl bir mimar olduğunu da bilelim, şimdiden başarılar diliyorum.

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak kardeş sadece eleştireceğim. Bak bir takım kurmak istiyosun evet güzel ve sorumluluk gerektiren bir şey. Fakat takım kuracaksan, önce solo olarak gelişmen lazım. Yani kendini ilk başta geliştirmelisin. Ve ayrıca konuya da kendi mimarinin fotoğrafını at bence ki nasıl bir mimar olduğunu da bilelim, şimdiden başarılar diliyorum.
Arkadaşa katılıyorum biraz forumun içinde gezin biraz tanın mesala ilk olarak bence kapak fotoğrafı koy bu insanların sana daha çok güvenmesini sağlayacak.