Zombi Enchant Skript Tavsiyesi/Önerisi , | İsteği |

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Gereksiz bir Skript isteği olmuş. Boss pluginini yükleyebilirsin. Yaptığın boss'a o kılıcı verirsin biter gider. Veya daha güçsüz kılıç verip envanterine o kılıcı atarsın. Bu kadar Basit!
Gereksiz Skript Demen Yanlış Bence, Bende Boss Sistemini Düşündüm Fakat Burdaki Mantık Çok Daha Farklı, Boss Saldırı Yapabiliyor
Benim Burda İsteğim Belirlediğimiz Bölgelerde Sabit Saldırı Yapmayan Yaratığı Kesince Oyuncunun Elindeki Kılıca Büyü Atamak Ve Üstte Dediğim Gibi Skript Kimisine Saçma Gelebilir Kimisine Mantıklı.. Yorumun İçin Teşekkürler

Ataberkia

En iyi cevaplar
0
Hmm, sanırım ben senin şu istek amaçlı açtığın konularından hiçbir şey anlamıyorum. Biraz daha açıklayıcı olsan belki daha çabuk istediğini elde edebilirsin. Anladığım kadarıyla şöyle bir şey yaptım belki işine yarar:
Kod:
on death of zombie:
    attacker is a player
    victim is a zombie
    victim's name is "&6&lBoss":
        if player holding a sword:
            if level of sharpness of player's tool is greater than or equal to 3:
                stop
                send "&cKılıcının özelliği zaten Kesinlik 3'den daha yüksek olduğu için geliştirme uygulanmadı."
            else:
                enchant player's tool with sharpness 3
                send "&aBir boss öldürdüğün için kılıcına keskinlik 3 verdim"
        else:
            send "&cBoss'u bir kılıçla öldürmediğin için geliştirme uygulanmadı."

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Hmm, sanırım ben senin şu istek amaçlı açtığın konularından hiçbir şey anlamıyorum. Biraz daha açıklayıcı olsan belki daha çabuk istediğini elde edebilirsin. Anladığım kadarıyla şöyle bir şey yaptım belki işine yarar:
Kod:
on death of zombie:
    attacker is a player
    victim is a zombie
    victim's name is "&6&lBoss":
        if player holding a sword:
            if level of sharpness of player's tool is greater than or equal to 3:
                stop
                send "&cKılıcının özelliği zaten Kesinlik 3'den daha yüksek olduğu için geliştirme uygulanmadı."
            else:
                enchant player's tool with sharpness 3
                send "&aBir boss öldürdüğün için kılıcına keskinlik 3 verdim"
        else:
            send "&cBoss'u bir kılıçla öldürmediğin için geliştirme uygulanmadı."
İlk Önce Uğraşın İçin Teşekkürler, Aşırı Ayrıntılı Anlatımda Biraz Kötüyüm Kabul Fakat Böyle Eleştiri Tarzında Söylem Yapacağınıza Biraz Anlamaya Çalışsanız? İllaki Biz Kusurlu Olmasak

Ayrıca Boss İsimli Zombi'yi Komut Aracılığı İle Oluştursak?