Zula Avrupa İndir

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
Mesajlar
417
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
363
Puanları
570


ZULA AVRUPA İNDİR
Merhaba değerli forum sakinleri! Pek alışık değilim böyle yazmaya ama devam. :)
Bugün size Türk yapımı bir oyun olan Zula'nın Avrupa sürümüne nasıl ulaşacağınızı anlatacağım, konu sonunda da indirme bağlantısını vereceğim.

Öncelikle Zula, Yapımının MadByteGames tarafınının üstlendiği, dağıtımının ise LokumGames tarafından yapıldığı ilk ve tek Türk MMO-FPS oyunudur. Oyunun yapımına 2013'de başlanıp, 22 Şubat 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Ancak Türk yapımı bir oyun olmasına rağmen yeterince oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Bence Türk oyuncular yabancı oyunlara yönelmektense Türk yapımı oyunlara yönelmeli. Bu olursa yapımcılar da şevkle oyun yayınlayıp, oyunları piyasaya sürmeye başlarlar diye düşünüyorum.


Zula Avrupa ise IDC/Games tarafından 24 Kasım 2016'da piyasaya sürülmüştür.

ss_c2b211a9bf4868f466d88d4d43d60a35ba54b164.600x338.jpg


Zula Europe, aslında Zula'nın aynısıdır diyebiliriz fakat Avrupa'da yer alan sunucusudur. Zula Avrupa, Zula'dan yaklaşık 1,5 yıl sonra piyasaya çıkmıştır. 4 dil desteğine, 1 seslendirme desteğine sahiptir. Ayrıca çok da güçlü bir bilgisayara sahip olmanızı gerektirmez. 3 GB Ram'e sahip bir bilgisayarda çok az takılmayla oynayabilirsiniz. Ayrıca hem Zula, hem de Zula Europe oynaması ücretsiz oyunlardır.


Oyunun kısa bir fragmanı:

NOT! Steam üzerinden Zula Europe'a erişebilmek için VPN özellikli bir program kullanmanız gerekir, nedeni ise oyuna Türkiye'den erişilememesidir.
Zula Avrupa indirme bağlantısı:
store.steampowered.com/app/513650/Zula__Europe/

Bu konuda ZULA AVRUPA'dan bahsettim, okuyan herkese teşekkürler!
 


Gesurft

Zombi Katili
Mesajlar
211
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
71
Puanları
0
Gayet Güzel Konu Olmuş Ayrıca Avrupa'da Silahı 1-7-30 Gün Yerine Sınırsız Satın Alma Şeceneği Bulunmaktadır.
 

LimonCanlanmadı

YASAKLANDI
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
11
Puanları
0
Konu güzel oyun kötü neden mi kötü oyun csgo nun p2w hali hele o + basma olayı yokmu off o olmasa oynanabilecek güzel bir oyun olabilirdi ama okadar itiraza ramen hala kaldırmadılar o olayı iş artık oyunda yeteneğe bağlı değil yani silaha bağlı +5 basıyo adam seni 2 mermi ile öldürüyor bomba çözme kiti bile gerçek parayla alınıyor adalet nerde ? nasıl eğlenmemizi bekliyorlar yada nasıl oyunu sevmemizi bekliyorlar ? tamam hadi bazı silahlar gerçek parayla alınabilirama ona sözüm yok ama şu + basma olayı gerçekten o olmasada para kazanırlar hemde çok güzel para kazanırlar ve paralı olması saçma olan eşyalar awp bomba çözme kiti hızlı koşma ve eldiven daha hızlı silah çekmenizi sağlıyor

Edit : Zula avrupa sunucusuna girdim türk sunucularından daha kötü olması gerekirken çok daha iyi şahsen ben sevdim kazanmak için oyuna para yatırmanıza gerek yok gerçek para ile alınan silahlar normal oyundaki paraylada alınıyor şahsen oynamanızı tavsiye ederim ama şu konuda fikirlerim değişmeyecek csgo özentisi mi evet ondan kurtulması biraz zor
 
Son düzenleme:

Üst