BlackHawkTR
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
bu hesap çalındı xd
Son düzenleme:
Dün erken yattım ya peder geldi Bugün bir şeyler yaparızSonunda konuyu kabul ettiler, @Schaffer79 gelse build yapacağızda ağzından tek bir söz çıkıyo: ''Benim alanım değil''
siz konumuzu görün hosting arıyorum'a gelin oradan sponsor oluyoruzeh güzel gibi
(sponsorlar bizi de görün :alay
Düzeltir misin Gelecek te Olucaklar olması gerekiyordu sanırım ?Geçmişte ki Hatalarımız
-Hiyerarşik yönetim ekibi.
-Üst düzey rol bilgisine sahip yöneticiler.
-Sponsor sayesinde 7/24 açık sunucu.
-Aktif helper kadrosuyla tam kalite rol ortamı.
Geliştirelecek Zaten şu an Yapım Aşamasında Tam Yapılmadı.Fikir güzel, yapılar (en azından bana göre) geliştirilmeli.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi girip bakayım servereSonunda Onaylanmış Konumuz [DOUBLEPOST=1406212208,1406212141][/DOUBLEPOST]
Geliştirelecek Zaten şu an Yapım Aşamasında Tam Yapılmadı.
Gelbi girip bakayım servere
Ne bomba ama eski efsane geri dönüyorHerkese teşekkürler. Bomba gibi geliyoruz! Takipte kalın. (Konuyu beğenerek takipte kalabilirsiniz.)
Evet bu olay biraz sıkıntılı. Bir adam yanlış cevap verip farklı bir isimle tekrar gelebilir. RP Bilgisi 0 olan bili bire tüm kombinasyonları deneyip girebilir. Bu pek sağlam bir sistem değil o yüzden sunucumuzda gününün 7-8 saatini harcayabilecek adamlar arıyoruz helper olarak. Sunucu hiç boşta kalmazsa rol bilgisi olmayanlar kesinlikle sunucumuzda gezemeyecek. Benim kodladığım Rapor Et isimli plugin ilede oyuncuları şikayet edebileceksiniz.Cenk senle Swat oynadığımız samp da Bully rp den beri tanıyorum ama bu olmamış.
(SAMP Klon sunucularındaki gibi oyun içi rp soruları soruyor )