Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben İlk girdim de bot basmışlardı benide bot sabıp ip anlamışlardı sonradan banımı kaldırdılar iyi sunucu smp arıyorsanız iyi güzel bir sunucu ama bot koruması eklemenizi rica ediyorum
Merhaba! EaseUS'ta çalışıyorum ve yaşadığınız hayal kırıklığını tamamen anlıyorum. Minecraft ve shader'larla birlikte ağır bir DAW ve VST eklentilerini çalıştırmaya çalışmak; yüksek CPU/RAM tüketimi, FPS düşüşleri ve ses gecikmeleri yaratmasıyla...
PDF dosyaları genellikle belge paylaşımı, raporlama veya form kullanımı gibi klasik amaçlarla tercih edilen bir format olarak bilinir. Ancak SlotRun, bu yapıyı daha farklı bir noktaya taşıyarak interaktif bir deneyime dönüştürmüş görünüyor...
Merhaba maceracı! Eğer kaliteli sistemler, rekabetçi oyun modları ve samimi bir topluluk arıyorsan, ElitNW tam sana göre! Sunucumuzda ister arkadaşlarınla eğlenebilir, ister güçlenip zirveye oynayabilirsin. Sürekli geliştirilen sistemlerimiz ve...
Selam herkese,
Son zamanlarda bolca rol yapma (roleplay) odaklı bir SMP sunucusunda oynuyorum. Kaynak paketleri (resource pack) oyun içi sesleri ve arka plan müziklerini değiştirmek için harika olsa da, iş gerçek zamanlı sesli iletişime ve rolün...
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine LesnarNw.aternos.me ye gelin orda donutsmp gibi gelişmiş...
Beyler sunucu çok kötü kurucu sapık zoktay fln filan diyor hep yetkilileride sapık bu suncuuya gelmeyin vaktinizi boşuna harcamayın ve banlandım zoktay ...... Özel bölgesi diye onun yerine LesnarNw.aternos.me ye gelin orda donutsmp gibi gelişmiş...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.