Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, mobil oyunları bilgisayarınızdan oynamanız için sisteminize herhangi bir android emülatör kurmanız gerekmektedir. Emülatör, kullandığınız bir bilgisayarı android telefon veya tablet gibi kullanmanıza yarayan destek programıdır. APK destekli tüm oyun ve uygulamaları rahatlıkla...
Bahsettiğiniz pluginin adı world edittir. Komutlarını özetlemek gerekirse ana komutlar şu şekilde:
//wand: Elinize tahta balta verecektir. Tüm işlerimizi bununla yapacağız.
Blok kodlarına oyun içinden hızlıca bakmak için hata ayıklama modunu aktif etmeniz gerekmektedir. F3 + H tuşuna basarak...
Aternos'tan hazır olarak yüklediğiniz eklentinin sürümünün de 1.8 ile uyumlu bir sürüm olması gerekmektedir. Yukarıda saydığınız pluginlerle çakışacağını sanmıyorum. Plugin sürümü ve sunucu sürümü uyumlu mu acaba ?
Merhabalar, ekran kartınızın yazılımının güncel olmamasından kaynaklı bir hata alıyorsunuz. Driverlarınızın son sürüm olduğundan emin olup tekrar giriş yapmayı deneyin. Nasıl güncelleyeceğinizi bilmiyorsanız ekran kartınızın model ve sürümünü söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Merhabalar, belirttiğiniz sistemde oyununuz çalışacaktır. Cracklı Snergy yerel ağda multiplayer oynanabiliyor ancak crack, local host dışı sunucuları desteklememektedir. Oyunu satın almanızı tavsiye ederiz. Korsanın her türlüsü tehlikelidir. İyi forumlar.
Merhabalar, aşağıda belirttiğim adımlarda kısaca açıklamaya çalıştım;
Plugins > AuthMe > Config dizinine giriyoruz.
Ardından aşağıda belirttiğim gibi maxRegPerIp satırına geliyoruz.
Girdiğiniz değerler aynı IP adresinden kaç farklı hesapla giriş yapılacağını belirlemektedir. Mesela ben 2...
Merhabalar, GTA V'te tek başınıza para kasmak hayli zor olabiliyor ancak uğraştırıcı olsa da bir kaç yöntemi var;
Araç Çalıp Satmak: Bazı araçlar 9.000 $ 9.500 $ para getiriyor. Örneğin Lampadi Felon, Baller, Felon GT gibi. Warehouse'de bilgisayar üzerinden çalma görevlerini edinebilirsiniz...
Anladığım kadarıyla sürücüler güncel değil. Ekran kartını silmeden önce güncellemeyi denediniz mi acaba ? Eğer otomatik güncelleme yaptıysanız bir de manuel yapmanızı öneriyorum.
Merhabalar, Windows + R ile çalıştırı açın, %localappdata% yazın ve Enter'a basın. Roblox klasörünün orada bulunması gerekiyor. O klasörün içinde oyun dosyaları mevcuttur.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.