Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. BalonTR

İstek Otomatik Zararlı Mob Silme Nasıl Sağlayabilirim Acil Yardım

Merhaba @OguzhanWinner, Dünay da canavarları kapamak için Multiverse-Core plugini kullana bilirsin kapatmak istediğin dünyaya gidip /mv modify set monsters false yaparsan dünyada canavar doğmaz. Eşyaların silinmesi içinde ClearLagg plugini kullana bilirsin. Multiverse-Core plugini için =>...
  2. Radiantrite

İstek Otomatik Zararlı Mob Silme Nasıl Sağlayabilirim Acil Yardım

Zararlı moblar için multiverse-core'da flag var diye biliyorum. Yerdeki eşyalar içinse ClearLagg kullanabilirsin. İyi forumlar!
  3. SpeddyAredas

Yardım Aternos serverıma eklediğim dünyalar olmuyor

değişik bir şey ama kendi komutlarımı nasıl eklerim?
  4. BorakanT

Yardım Aternos serverıma eklediğim dünyalar olmuyor

sadece şu sihirli şeyleri yazacaksınız ve önünüze direkt olarak çıkacak: multiverse core portal tutorial
  5. E

Yardım Sunucuya girince server kapanıyor ama başka bir hesaptan girince kapanmıyor

---- Minecraft Crash Report ---- // Why did you do that? Time: 09.07.2020 22:02 Description: Exception in server tick loop java.lang.NullPointerException: Exception in server tick loop at net.minecraft.server.v1_8_R3.NBTTagCompound.a(SourceFile:406) at...
  6. ErhanERT

Yardım 1.8 Serverimi 1.16.1 Ana Tabanı Yapdım

Kullandığınız pluginleri 1.16 sürümüne güncellemelisiniz lakin kullandığınız pluginlerin çoğu güncellemeyi kesmiş pluginlerdir. @LordOfTürk 'ünde dediği gibi alt sürümden üst sürüme giriş izini için viaversion kullanabilirsiniz.
  7. Electus

Yardım 1.8 Serverimi 1.16.1 Ana Tabanı Yapdım

server 1.8 plugin paketi vardı 1.16.1 jarı ile değiştirdim bisürü hata verdi cözüm verebilirmisiniz ? ve serveri 1.8-1.16.1 arası olcak 1.8 girişleri nasıl acıcam log aşşada [13:38:45] [main/INFO]: Environment: authHost='https://authserver.mojang.com', accountsHost='https://api.mojang.com'...
  8. BalonTR

Yardım minecraft server üzerinden nasıl map degiştiricem?

Merhaba @VAlperS, Multiverse-Core plugini var ise /mvtp Lapis şeklinde gidebilirsin. Eğer internetten alıp yüklediysen yine aynı şekilde Multiverse-Core plugini var ise ilk başta /mv import Lapis normal diyip import edip sonra /mvtp Lapis yapıcaksın. Multiverse-Core plugini yok ise => Buraya Tıkla.
  9. M

Yardım Tardis plugini türkçe config lazım

## do not remove or change '%s' as these are needed to insert names, commands and config options ABANDONED_ARGS: "tardisadmin spawn_abandoned [SCHEMATIC] [PRESET] [COMPASS] <world x y z>" ABANDONED_CLICK: "Click an entry to enter the TARDIS." ABANDONED_COMPASS: "Invalid compass direction!"...
  10. hidocvel

Yardım minecraft sp sorunu

tabii ki evt
  11. ThePizm

Yardım minecraft sp sorunu

Multiverse-Core kullanıyormusunuz?
  12. D

Yardım VipZero Plugini Hatalı Yardım Edermisiniz

[13:27:04] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [13:27:04] [Server thread/INFO]: Loading properties [13:27:04] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [13:27:04] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Spigot-21fe707-e1ebe52 (MC...
  13. dostveviski

Yardım Garip bir şekilde dünya siliniyor.

PlayerReset eklentisi yüklüyse dikkat edelim. Multiverse-core için uygun sürümleri kullandığımızdan emin olalım. Saygılar, sevgiler...
  14. beratcetin3455

Yardım Sunucu dünyasında olan bug

Multiverse-core pluginini indirdim bir kaç tane dünya oluşturdum hiç birinde hata görmedim. Sunucuyu durdurup world dünyasını sildim sunucuyu açtım bu sefer yeni oluşturulan dünyada benzer hatalar vardı ama ilk oluşturulan world dünyasına göre çok daha azdı yani sorun çözüldü teşekkür ederim
  15. dostveviski

Yardım Sunucu dünyasında olan bug

Dünya haritasını silip yeniden oluştur. Multiverse-core kullanıyorsan, uygun sürümleri kullandığına emin ol.
  16. Sorcha0747

Yardım NametagEdti pl çalışmıyor

Merhaba sunucuma tab plugin kurduktan sonra nametagedit pl çalışmayı bıraktı yeni versiyonunu yüklesemde çalışmadı yardımcı olurmusunuz.
  17. Sorcha0747

Yardım Websender baglanamdi

Beyler şimdi sunucumu websender olarak isteye ekliyorum websenderi test ede tıklıyorum baglandi yazıyor marketten bişi alıyorum bağlanamdi diyor sorun nedir lütfen yardım edin loglar aşşağıda
  18. Sorcha0747

Yardım HeadDataBase plugin çalışmıyor

Merhaba sunucumu kurmadan önce localhost ta çalışıyoru sonra hosting aldığımda çalışmayı bıraktı sorun nedir loglar aşşada
  19. Sorcha0747

Yardım Deluxe menu hosting aldıktan sonra sorun çıkardı ve çalışmıyor .

loglar lütfen yardım edin. log belgesini indirmek için https://dosya.co/ffwqimtwg9mv/2020-06-07-3.log.html 12:35:31] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [12:35:31] [Server thread/INFO]: Loading properties [12:35:31] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL...
  20. Sukela

Yardım Minecraft sunucuda nethera girişi nasıl yetki ile sınırlandırırım

1- Nether World'ünün ismini değiştirin sadece haritası olsun ve sunucuda nether kapalı olsun ve /mangdelp oyuncu multiverse.access.(netherharitasıismi) şeklinde istediğiniz ranka yetki verin. 2- Menüleri açmak için yetkiniz olması lazım permissions : chestcommands.menu.(menüadı).yml
  21. Mustafayvaz

Yardım Minecraft sunucuda nethera girişi nasıl yetki ile sınırlandırırım

...tabanlı bir sunucu açmak üzere çalışıyoruz bir kaç çözemediğimiz olay var alt alta yazıcam şimdiden teşşekkürler yanıtlarınız için. (multiverse core indirip /mangdelp oyuncu multiverse.access.world_nether komutunu yaptım ama olmadı ) 1-Nether ve end'e gidişlerin belli bir rütbeden sonra...
  22. JoyEggeY

Yardım Multiverse Nether-portal plugini çalışmıyor

Şimdi server dosyasını açın ve orada [Server.propertios] gibi bi txt var onu açın oradan [ allow-nether=true ] yapın hala işe yaramazsa sizde Multiverse-Core plugini varsa oranın içinden düzeltebilirsiniz. Eğer söylediğim bilgi işe yararsa en iyi yorum yapıp sabitliyebilirsiniz Başarılar..
  23. Azuz_

Yardım Multiverse-Core WG sorunu!

Multiverse Core ile setspawn çektiğim yerin etrafında chest vb şeyler var ve bunlar kullanılması gereken şeyler ama multiverse-core izin vermiyor ve kendi wg sini atıyor lütfen yardım edin multiverse core wg si kapatma gibi bir seçenek varmı not:multiverse spawnını başka yere alma gibi imkanım yok!
  24. SametGuven

Yardım CrazyCrates Plugini

Şey Yap O Kasaları Koyduğun Yeri Kopyala Multiverse-core ile Başka Bi Dünya Aç Oraya Yapıştır Oraya RG At
  25. Xclips

Yardım Sunucumda ping sorunu var

Minecraft ** Full Server Tick Time: 21916324012 Count: 5051 Avg: 4339006 Violations: 42 Player List Time: 3032374 Count: 5052 Avg: 600 Violations: 0 Connection Handler Time: 290538643 Count: 5052 Avg: 57509 Violations: 0 Tickables Time: 1861714 Count: 5052 Avg: 368 Violations: 0...