Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. Erkutay_

1.13 sürümü için BSkyblock veya ASkyblock çok acil lütfen.

Java dan falan kaynaklanıyor o zaman veya ucuza bir sunucu alıp 1-3 günlük ,birde oradan dene belki bilgisayarında sorun vardır... [14:47:18 INFO]: Loaded 0 recipes [14:47:18 INFO]: Starting minecraft server version 1.13.2 [14:47:18 INFO]: Loading properties [14:47:18 INFO]: Default game type...
  2. LifeMCServer

Crash Crash

Almanya lokasyonda Ping ortalama 60-70 olacaktır ki ping milisaniye cinsindedir, TPS in düşük olmasından veya sürekli sorun olmasındansa pingin yüksek olmasını tercih ederim. Timings raporu alamama sorununu çözmek için TimingsPatch adlı eklentiyi yükleyebilirsin, halledecektir. Sorunun sadece...
  3. KingAmdin_YT

Crash Crash

Sonuç; Skript hatası çözüldü. Tuske Pikachu Patch yükledim. Bir kaç sene önce Almanya lokasyonlu makine(batihost) almıştım. Ping fazla aldığını farkettiğimde Türkiye lokasyona geçmiştim. Şimdi de Almanya lokasyonu tercih ediyorsan burda benim kafam karıştı. Fakat sonuç değişmezse deneceğim...
  4. KingAmdin_YT

Crash Crash

Merhabalar, sunucumdaki sorun, sunucu açıldığından bir kaç saat sonra oyuncuların rastgele olarak girişini engelliyor ve sunucu laga girip çökmeye başlıyor fakat oyuncular tekrardan girmeye başladığında "Senin hesabın zaten sunucuda" diye hata verip daha sonra "Your country banned from this...
  5. R

Online Arttıkça Sunucu TPS i Düşüyor Yardım

hala sunucu online artıkça tps düşüyor log dosyamı atıyorum bir dakika [16:20:15] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [16:20:15] [Server thread/INFO]: Loading properties [16:20:15] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [16:20:15] [Server thread/INFO]: This...
  6. Kenlin0Kerem

İstek Nether ve The End Bileti Skripti

Dediklerini yaptım ama olmadı aklımda bir soru var bunu yapmak için skript eklentisinin bir destek eklentisine ihtiyacı var mı birde Nether biletini alınca send olarak "Hata" gönderiyor. Permi versemde world_nether dunyasına hiçbir şekilde portal ile gidiş sağlanmıyor. Emeğin için çok...
  7. AdexTR

İstek Nether ve The End Bileti Skripti

O zaman ufak bir oynama yapalım ve istediğiniz hale getirelim. 1) Bileti market kurarak ücretsiz dağıtabilirsiniz yahut Skript'teki izin kısmını düzenleyerek, bu komutu kullanıcıların çalıştırmasına izin verebilirsiniz. 2) Multiverse-Core > config.yml > enforceaccess: 'true' olarak...
  8. S

Chat Sürekli Kapanıyor

Log ve 15dk lık timings atabilirmisin
  9. X

Chat Sürekli Kapanıyor

Aternos Sunucumda Chati Acıyorum Ama Kendisi Otomatik Kapanıyor Yardım Edim Plugin'den kaynaklı diye düsünüyorum plugin listesi: MotdManager, PluginConstructorAPI, WorldEdit, Spawntp, Skript, MinePacks, Sleeper, GroupManager, ClearLag, SetSpawn...
  10. X

Plugin

Ben aternos dan bi sunucu actım ama yakın zamanda soyle olmaya basladı yumruk atınca patlıyor ve mesafesi sınırsız koyun kesiyom patlıyor yumruk atıyom patlıyor hangi pluginden oldugunu da bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim plugin listesi : MotdManager, PluginConstructorAPI, WorldEdit...
  11. LordOfTürk

Minecraft Sunucum Kapanıyor.

öncelikle zaman ayırdığın için teşekkürler plugin listemi atayım hangisi acaba :DD
  12. BaranArslanMRJ

BaranMRJ LOBİ plugin paketi. 1.8 - 1.12

Bunlar ne işe yarar? > ArmorStandTools - "ArmorStand'leri haraket ettirir, şekillendirir." > Citizens - "Faction, Skyblock gibi sunuculara gönderir." > CommandNPC - "NPC'lere komut verir." > DoubleJump - "İki kere zıpladığında seni uzağa fırlatır." > Essentials - "Grup prefixleri ve ayarlar...
  13. KinqBarmen

SkyWars Sunucumu Açıyorum Log Hatası Veriyor

Öncelikle Selamun Aleyküm SkyWars Sunucusu Kurdum Hub Sunucuma Ama Açılınca Şu Log Hatasını Veriyor ---- Minecraft Crash Report ---- // Ooh. Shiny. Time: 11/7/18 2:47 PM Description: Exception in server tick loop java.lang.NullPointerException: Exception in server tick loop at...
  14. ElmasGaming

Aternosa Özel Pluginerci Lazım Yakında Batihost Olucaz TRSwordKing.aternos.me

TRSwordKing.aternos.me + Plugin Yapıcı Tag Ayarlıycı Ve Multiverse Core Yapacak Adam Lazım
  15. Mucosoft

Üyeler Global Alanda Build Yapamıyor

Daha önceden Deny olan build flagını allow yaptım fakat üyeler hala build yapamıyor globalde. Plugins (61): HopperPipes, PlugMan, AlphaChest, BetterChairs, N ametagEdit, Lockette, CustomRecipes, SkinsRestorer, CustomHeads, LagMonitor, Sig nColorz, dynmap, LuckPerms, AdminFun, Skript, VeinMiner...
  16. Freech

İnternetteki dünyayı servete ekleme ama ana dünya kaybolmadan

Merak ettim mesela ben serverime bir yapı yapacağım netten dünya indirip onu serverime aktarmak istiyorum ama ana dünya kaybolmayacak Multiverse core pluginindeki gibi bunu yapabilirmiyim
  17. YamannT

Serverimdeki Hayvanları Nasıl Silerim

Merhaba, eğer sunucunuzda multiverse-core isimli eklenti yüklü ise şu komutları uygulayarak kapatabilirsiniz; Zararsız mobları kapatmak için: /mvm set animals false Zararlı mobları kapatmak için: /mvm set monsters false
  18. AdexTR

Minecraft server harita, map yükleme

1) Sunucuyu durdurun. 2) Direk olarak şu kısma, harita dosyasını atın. (Dosya adında ğ,ç,ö gibi harfler ve ASCII karakterler olmasın.) 3) Sunucuyu başlatın. 4) Muhtemelen sunucunuzda Multiverse-core yüklüdür, yazın. (:zombi: yerine haritanızın dosyasının adı gelmeli.) 5) Aşağıdaki komut ile...
  19. furkangokkusu22

Sunucumda çok fazla plugin var gereksiz olanlarını söylermisiniz.

Başka gereksiz eklenti yokmu senin gözünde
  20. Erbatur

Sunucumda çok fazla plugin var gereksiz olanlarını söylermisiniz.

Her hangi bir eklentiyi silersen diğer eklentiyi düzgün çalıştıramama sorunuyla karşılaşırsın. Ama ben sana söyleyim asla silmeyeceğin eklentiler şunlar olsun: NameTagEdit, Lockette, SimpleVIPPerks, DeathMessages, ChatColor, ChatClear, World Edit, Skript, AutoMessage, NoCheatPlus, Factions...
  21. UgurS

Minecraft İtem Gitmeme Kodu

...birkaç yol var. Bugün bu konuda göstereceğim yöntemlerden biri için hiçbir şey yüklemenize gerek yok. Ancak diğer 2 yöntemin birinde Multiverse Core eklentisine diğerinde ise World Guard eklentisine ihtiyaç duyacağız. Single Player'da (Tek Oyunculuda) ve Serverlarda (Sunucularda) Ölünce...
  22. swaliebravemc

Herkesi İlgilendiren Sorunlar

Merhabalar, sunucum spigot 1.8 Çeşitli eklentiler sayesinde 1.9 verisyonlarınıda desteklemekte. Sorunlarım şunlar; cidden çok kafa bozuyorlar. 1.SORUN: birçok ağaç kırma eklentisinde sorun çıktığı için treeassist kurmak zorunda kaldım, komutları v.s gösteriyor fakat, plugin çalışmıyor...
  23. HappyCraft

Hub Server İçin içinde Sadece OpFaction Ve OpSkyblock Menusu Olan Lobi Plugin Paketi Lazım

Eğer Kendin Bir paket tasarlamak istersen gerekli Plugin Listesi; Ben uğrasmak istemiyorum hazır bir lobi paketi istiyorum diyorsan, tarayıcına "minecraft lobi plugin paketi" yazarak sonuca ulasabilirsin.
  24. MertcanReyizTR

Sunucu başlatılıyor ancak giriş yapılamıyor

Merhaba, baslat.bat'ı çalıştırdıktan sonra, help aşamasına kadar gözlemlediğim kadarıyla bir hata vermeden ulaşıyor ancak sunucuya giriş mümkün değil. Aldığım son log aşağıdaki gibidir. [19:42:01] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [19:42:01] [Server thread/INFO]...
  25. rslzd0

Minecraft Ölünce Eşya Gitmeme Kodu

Minecraft Ölünce Eşya Gitmeme Kodu Merhaba arkadaşlar, bu konumda sizlere ister sunucularınızda, isterse de "Tek Oyunculu" modda ölünce eşyaların kaybolmasını nasıl kapatabileceğinizi göstereceğim. Hadi hemen geçelim. Tek Oyunculuda ve Sunucularda Özellikle "tek oyunculu"da bunu yapacaksanız...