Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. BalonTR

Minecraft Arsa Plugini

Minecraft Arsa Plugini Öncelikle herkese merhaba, bugün sizlere "PlotSquared" denilen arsa pluginini tanıtacağım. PlotSquared PlotSquared nedir ne işe yarar? PlotSquared, Plotme pluginin daha gelişmiş halidir ve daha kullanışlısıdır. Oyuncular burada istediği gibi evini yapabilir ve eşyalarını...
  2. E

Serverim hiç bilinmeyen bir nedenden çöküyor

[20:06:26] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [20:06:26] [Server thread/INFO]: Loading properties [20:06:26] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [20:06:26] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-PaperSpigot-"4c7641d" (MC...
  3. BalonTR

Minecraft Plotme Hayvanları Kapatma

Minecraft Plotme Hayvanları Kapatma Öncelikle herkese merhaba, sizlere tanıtacağım pluginin ismi "PlotMe" pluginidir diğer bir adıyla "Arsa" pluginidir. Fazla uzatmadan kısa bir şekilde plugini sizlere tanıtıyım. Plotme PlotMe plugini nedir ve ne işe yarar? PlotMe plugini genelde faction...
  4. Pikod

Minecraft Sunucum Açılırken Stopping Server Yazarak Kapanıyor İçeride Lastets.log

atarım sen yeterki yardımcı ol :D [14:51:51] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [14:51:51] [Server thread/INFO]: Loading properties [14:51:51] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [14:51:52] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version...
  5. Oktay_TR

Minecraft Sunucum Açılırken Stopping Server Yazarak Kapanıyor İçeride Lastets.log

Merhaba Son Error da Spigot ta Spigot Sürümünü Güncelleyip Attığım Errorlara Bakarmısın Spigot Sürümün Uyuşmuyor olabilir ve error ları kontrol et Sorun Çözülecektir
  6. RichTony

SkyBlock /is hatası

ASkyBlock ve Vault Plugin'in en güncel sürümlerini kullandığınız sürece ortada böyle bir hata kalmayacaktır.
  7. cabbarking

SkyBlock /is hatası

Multiverse Core Yüklü. Plugin güncel olmayabilir.Ama dünyayı silsem de düzeleceğini sanmıyorum açıkcası
  8. SarpE

Minecraft Bedava Server Kurma, Sınırsız

Minecraft Aternos Server Kurma Bugün N'apıyoruz ? Bugün Minecraft'ın sahip olduğu geniş kitlesinin nedeni olan çevrimiçi sunuculardan bir tanesini de beraber biz ücretsiz bir şekilde kuracağız. Siz de başkalarının sunucusunda oynamaktan sıkıldıysanız, bu işi en iyi ben yaparım diyorsanız lütfen...
  9. M

-->---School Games Minecraft Server Açıldı ve Şu anda açık ve Yetkili Kadrosunu Diziyor!!!---<--

...DIYE DIR !) Ad : Eren Soyad :solemıcem Bildiğin komutlar:WG, WE, WARP SPAWN AYARLAMA, POWERRANK, GROUPMANAGER, ESSENTİALS, MULTIVERSE CORE, TİTLE MANAGER, AUTHME, AUTOSAVEWORLD, CLEARLAG, AFK, EGGWARS, BEDWARS, KATİLKİM ...VB..(DAHA 1TRILYON KOMUT:D) Bildiğin Wg komutları:YUZDELIKLI SOLIM...
  10. Drgm13

Server Crash Veriyor (Acil Yardım)

Arkadaşlar sunucuda hiçbir sorun yok iken aniden "Server Closed" veriyor ve sunucu kapanıp geri açılmıyor [Bende kapandıgında başlat özelligi var orası ayrı]. Ve bu oldugunda ise oyuncuların envanteri siliniyor gibi sorunlar çıkıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, İyi Forumlar...
  11. JustForLike

Skyblock Yardım

Arkadaşlar skyblock sunucumda bugün kendiliğinden adalar gitti arada konsola askyblock 2 chunk gibi mesajlar geliyordu. Sebebini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  12. LifeMCServer

Bot - Cpu sorunu | Gir konuya |

Konsol spamlarını engelleyen ücretsiz alternatifler mevcut. Bot için bende zaten AntiBotDeluxeEX önerdim. AntiBotUltra Çok eski ve işlevsiz bir eklenti. ConsoleSpamFix eklentisini yükleyip, configi şöyle değiştirin; # default config.yml for ConsoleSpamFix # config version 1.4.1 #Add here...
  13. CraxyTR

Bot - Cpu sorunu | Gir konuya |

Arkadaşlar sunucuma saldırılar hala devam ediyor. Gördüğünüz gibi McSpam isimli siteden saldırıyorlar. Bu site bir ara kapanmıştı anlaşılan yeniden açılmış. [23:08:27] [Server thread/INFO]...
  14. E

multiverse core hata veriyor

Merhaba ben Eren. Multiverse-core hata veriyor. Sunucudaki haritayı yükleyemiyor. 1 saat öncesine kadar hata yok tu 1 saat önce serveri kapadım az önce açtığımdada bu hatayla karşılaştım. 22.06 19:54:43 [Server] ERROR [Multiverse-Core] The world 'duz' could NOT be loaded because it contains...
  15. S

Multiverse-Core || Konu

Selam meraklı kaşifler , bendeniz Fatih! Bugün değerli misafirlerime multiverse-core adlı eklentiyi , plugini öğreteceğim. Beni değerle dinleyen değerlilere teşekkürlerimi sunarım. Evet konumuz multiverse-core ise , size tanıtımla başlayabilirim. Multiverse-Core || Nedir Bu plugin , bizim bir...
  16. NoMan

Neden bu hatayı veriyor ?

Anladığım kadarıyla ProtocolLib yüzünden. ProtocolLib'i silip reload atarsan bu hatayı almayacaksın, eğer çok lazımsa ProtocolLib o zaman reload komutunu kullanmamanı tavsiye ederim.
  17. CraxyTR

Neden bu hatayı veriyor ?

Evet arkadaşlar yeni bir skyblock server kurmaya karar verdim. Elimden geldiğinde tüm pluginleri güncelledim sunucum PaperSpigot 1.8.8. Ancak konsola böyle mesajlar geliyor ve reload attıktan sonra konsol çıldırıyor resmen. Kodu aşşaya koyucam şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. LATEST...
  18. AliKAynakk

KebapConConCraft Alımları

Discord Eklemedigin Icin Alınmadım Malesef Baska Bİr Yetki Icin Tekrar Basvurabilirsin
  19. A

KebapConConCraft Alımları

AD: Arda SOYAD: Dağ YAŞ:16 KENDİNDEN BAHSET:ben arda Minecraft UZMAN IM KENDİME AİT HACKER PROGLAMLARIM VAR PAYLASMIORUM VE SATMIORUM SİZİ YUKSELDEBİLİRM ISTEDİGİN YETKİ: YARDIMCI BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN: EseentialsX GroupManager Skript Multiverse-Core Citizens Authme SignHack Iconomy...
  20. AdexTR

Yardım Avatar sunucusu problemi

/gamemode 1 çalışmıyorsa /gamemode c vb. komutlar da muhtemelen sunucu içerisinde iş görmeyecektir. Multiverse Core ile bir çözüm yolu deneyebiliriz. 1) server.properties > force-gamemode=false şeklinde değiştirin. Bu sayede, oyuncular oyundan çıkarken sahip oldukları oyun moduyla oyuna dahil...
  21. MineLoria

Minecraft Crash Sorunu

Minecraft Sunucumda boss yapıyordum bossu yaptım sonra reload attım essentials hata verdi sonra serveri stopladım tekrar açmaya çalıştığımda crash verdi konsol şöyle lütfen yardım edin [/code] ACİL YARDİM ![/spoiler]
  22. Mucosoft

[Çözüldü] Sunucu Konsolundaki Karakter Sorunları

Dün yüklediğim ve çalıştırdığım eklentilerden sonra bir sorun yoktu. Bu gün gece saatlerindeki günlük sıfırlanma yani yeniden başlatma ile bu sorunu farkettim. Konsolda yazılar böyle gözüküyor fakat oyun içerisinde düzgün gözüküyor. Eklentiler: [23:01:04] [main/INFO]...