Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. DarqLord41

Bir süre sonra crash

Merhaba. Ben bukkit sunucumu açıyorum. İyi giriyorum 5-10 dakika sonra birden crash veriyor. Crash Log: ---- Minecraft Crash Report ---- // I just don't know what went wrong :( Time: 3/18/18 11:34 AM Description: Watching Server java.lang.Error at java.lang.Character.toLowerCase(Unknown...
  2. Crosevice

Panelden sunucu sorunsuz açık olduğu halde Minecraft'ta "Can't connect to server."

PlotMe eklentisi veritabanına bağlanmış fakat dosya mevcut durumda ve tekrardan dosyayı oluşturmaya çakışıyor, veya MySQL'de bu tablo önceden bulundurulmuş (içinde bozuk bir veri var). Bu yüzden olan dosyayı tekrardan oluşturmaya çalışınca hata veriyor. MySQL bağlı ise MySQL tablosunu...
  3. Tarık Hacıoğlu

Panelden sunucu sorunsuz açık olduğu halde Minecraft'ta "Can't connect to server."

Bir dahakine etiketlemezsem o zaman küs unutmuşum aceleyle korktum. 2 ay önce mi ne yapmıştım paketi olsun o kadar ölümler şimdi bi güzel güncellerim survival sunucuma eklerim factionu çat diye gelsin oyuncular [emoji23][emoji23] SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. AjStyles

(sorun çözülmüş ama hatalraı yazarken fark etmedim :D ) beni etiketlememişin ;/ öle osun farm protect hatalı [20:00:26][Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\FarmProtect.jar' in folder 'plugins' org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml at...
  5. Tarık Hacıoğlu

Merhaba arkadaşlar, acilen çözüme kavuşturulması gereken bi' sorunum var. Sunucu localhost başka sunucuyu başlatıyorum sorunsuz. Bu sunucuyu da sorunsuz başlatıyorum ama Minecraft'ta sunucu "Can't connect to server." diyor. Yani kapalı görünüyor. ACİLEN YARDIM! @Dpelqpleq_ @Kovalski_Eyes...
  6. JoyEggeY

Multiverse-Core pluginini yüklüyorum plugins'de jar yok

Buradan direk jar olarak yüklüyebilirsin iyi forumlar. https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core
  7. C

Arkadaşlar crash veriyor server kapanıyor

Durduk yere çöküyor acılmıyor dogrusu ---- Minecraft Crash Report ---- // This is a token for 1 free hug. Redeem at your nearest Mojangsta: [--HUG--] Time: 22/01/18 14:37 Description: Exception in server tick loop net.minecraft.server.v1_8_R1.ExceptionWorldConflict: The save is being accessed...
  8. C

Arkadaşlar crash veriyor server kapanıyor

[12:33:42 ERROR]: This crash report has been saved to: /home/gs/gs/data/servers/8941737/./crash-reports/crash-2018-02-27_12.33.42-server.txt bu crash yuzunden serveri açamıyorum lütfen ya crash reportun içindede yazanlar bunlar CraftBukkit sunucu ---- Minecraft Crash Report ---- // This is a...
  9. tireman

Spigot Serverde NBT Data hatası

Merhaba arkadaşlar ben bir hatayla karşılaşıyorum server sürekli restart atılıyor crash yiyor bakarsanız sevinirim
  10. DonsuzT

| DonsuzTurk | Lobi Plugin Paketi - 1.8+ (ÜCRETSİZ)

PAKET BİLGİ AdvanceTab > Tab'ı Özelleştirmeyi Sağlar. AKEmotd > Motd'yi Özelleştirmeyi Sağlar. AnadoluJet > Havai Fişek İle Sağ Tıklayınca Uçmayı Sağlar. AntiUserSteal > İsimBug Fixed Ve PaperSpigot Bugunu Engeller. Authme > Hesapları Korumayı Sağlar. Chestcommands > GUI Menüsü Oluşturma Ve...
  11. Depth

Depth | Fake Lobby Plugin Paketi! [1.8 - 1.12]

Merhabalar, bu paylaştığım eklentiyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ Eklenti Listesi...
  12. Couzens

* DARKTEAM * NOCRYTEAM * Lobi Eklenti Paketi V.3 * Harita Dahil *

Lobi Eklenti Paketi V.1 > 806 İndirme ( https://yadi.sk/d/mxGVGUmuwLWUS ) Lobi Eklenti Paketi V.2 > 1700 İndirme ( https://yadi.sk/d/osXcvrai3GpPhY ) https://forum.gamer.com.tr/konu/darkteam-lobi-plugin-paketi-1-8-x-v-2.363057/ * Anadolu Jet V.2 > Havai Fişek İle Yükseğe Zıplamayı Sağlayan...
  13. U

Multiverse-Core pluginini yüklüyorum plugins'de jar yok

Arkadaşlar Multiverse-Core pluginini yüklüyorum plugins'de jar gelmiyor.O yüzdende dünya açamıyorum yardım edermisiniz ? Aternos'dan açıyorum sunucumu
  14. C

server acılmıyor sorunu içerde

BU HAATAYI VERİYOR at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_112] [08:31:50 WARN]: org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'mv' in plugin Multiverse-Core v2.4-b527 [08:31:50 WARN]: at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46)...
  15. C

Server Açınca Açılmıyor Cpu Full Memory full sorun içerde

[AllPay] - Version 10.0 - hooked into Essentials Economy for Multiverse-Core v2.4-b527 [09:15:21 INFO]: [Multiverse-Core] Loading World & Settings - 'world' - Env: NORMAL - Type: FLAT & seed: 227290 [09:15:21 INFO]: [Multiverse-Core] Loading World & Settings - 'world_nether' - Env: NETHER -...
  16. G

Multiverse-core başka bi dünyadan başka bi dünyaya geçince itemler gg oluyor

Merhabalar https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core/files Bu Linkten Game Version Sunucu Sürümüze Uygun Olanı İndirip Kurunuz Not:Eski Multiverse-core Silinip Oluşturulan Dünyalarda Silinirse Daha Etkili Olur
  17. C

Multiverse-core başka bi dünyadan başka bi dünyaya geçince itemler gg oluyor

Arkadaşlar multiverse core başka bi dünyaya gidiyoruz itemlerimiz üzerimizde yok ama o dünyaya geri dönsek o dünyada ne varsa geliyor
  18. A

Multiverse-Core indirince world yazısı geliyor onu kaldıramıyorum help

Multiverse-core içerisindeki prefixchat: 'false' olduğu halde world gözüküyorsa Essentials>config.yml den bu bölümü bulun, başında {WORLDNAME} yazıyorsa silin.
  19. C

Multiverse-Core indirince world yazısı geliyor onu kaldıramıyorum help

nasıl yapıcagım arkadaşlar multiverse core de false yapıyorum kendi kendine true oluyor başka bi bilgim yok
  20. TopalHasan510

AnadoluNW Usta Pluginer Ve Profesyonel Builder Alımları

Tm seni denicem ip atarım Tm özelden ip atarım
  21. M

AnadoluNW Usta Pluginer Ve Profesyonel Builder Alımları

Pluginlerden ne kadar anlarsın ? = %100 (Anlamadım Ama Kısaca Geçeyim) Essentials,GroupManager,Authme,İeconomy,ChestShop,ASkyblock,Lockette,Vault,Jobs,Skript,AntiJoinBot,AlphaChest,Clerlag,Multiverse-Core:Ve Diğerleri,plotme, Gibi Tüm Sunucularda Olacak Pluginlerden Bilirim (KISACA YAZDIM)...
  22. MertUlusoy

Serverden çıkıp girince OP siliniyor ?

Loglar bunlar: [10:06:27] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10 [10:06:27] [Server thread/INFO]: Loading properties [10:06:27] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [10:06:28] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-PaperSpigot-42...
  23. BatuBskn0

[ÇÖZÜLDÜ] Server Kendi Kendine Çöküyor ?

buyrun buda log chunkfix pluginini verirmisiniz bulamadımda
  24. Pluginsel

Yukarda söylediğim o iki eklentiyi kaldırmayı deneyiniz, anladığım kadarıyla hatalar o iki eklentiden kaynaklanıyor.
  25. BatuBskn0

Timings Yaptım Hangi Plugişnleri Ne Yapmam Lazım