Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. BayBack

PlotMe Yeni Versiyon Tanıtım

Merhaba Sevgili ForumGamer Ailesi Bugun PlotMe Pluginini tanıtıcağım PlotMe Nedir? PlotMe arsa satışını kolaylaştıran ve sınırsız bir arsa dunyası oluşturmamıza yardımcı oluyor. Gerekli Olan Plugin, PlotMe: Files - PlotMe - Bukkit Plugins - Projects - Bukkit Multiverse-core: Files -...
  2. LyChdg

Lütfen Yardım Edin (GroupManger Hatası)

ip ver gelelim Şöyle olacak multiverse-core adlı plugin indirdiysen gireceksin dosyasına config.yml olacak ordan prefixchat:true dir prefixchat:false olacak ve sorun bitti
  3. KingAmdin_YT

Timings ve Log

Merhabalar, Şuanda 1.12.2 sürümlü Factions sunucum var ve Türkiye Lokasyonda. Sorun olarak sunucumda sürekli ping yükseliyor. Bilgili arkadaşlarıma soruyorum sebebi nedir? timings https://timings.spigotmc.org/?url=facocudeca log: [20:07:25] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server...
  4. JustForLike

Skript Hata

Arkadaşlar sunucu bi skript hatasından sanırım açılmıyor hata; ---- Minecraft Crash Report ---- // This is a token for 1 free hug. Redeem at your nearest Mojangsta: [--HUG--] Time: 5/23/18 1:09 AM Description: Watching Server java.lang.Error at java.lang.Class.isAssignableFrom(Native...
  5. OmerSRN

Bir Factions Sunucusunda Olması Gereken "TEMEL" Eklentiler.

...klan sistemini ekler. > Spigot Bukkit MassiveCore > Factions eklentisinin çalışması için gereken bir eklenti. > Spigot Bukkit Multiverse Core > Birden fazla dünya için gereklidir, isteğe bağlı eklenebilir. > Spigot Bukkit PlotSquared > Sunucunuza arsa sistemini ekler, isteğe bağlı pakete...
  6. MummyCraft

Minecraft En İyi Pluginler ve Özellikleri

AlphaChest ---> Sanal Sandik Gorevini Gorur. AntiJoinBot ---> Bot Saldirilarina Karsi Koruma. AuthMe ---> Oyuncu Kayit Sistemidir. AutoMessages ---> Otomatik Mesaj Sistemidir. AutoSaveWorld ---> Belli Zaman Araliginda Dunyamizi Kaydeder. ChestShop ---> Oyuncularin Kendi Marketlerini Olusturmaya...
  7. Salim159

Değişik Biyomlu Dünya oluşturun! | RealisticWorldGenerator

RealisticWorldGenerator merhaba değerli forum gamer üyeleri! bugün sizlere bir minecraft sunucusunda olması gereken bir eklentiyi tanıtacağım. ilk olarak plugin'i indiriyoruz. https://www.spigotmc.org/resources/realisticworldgenerator-1-8-latest-available.15905/ ikinci olarak multiworld...
  8. xCan1st

[Yardım] Bildirim bütün sunuculara gidiyor

Multiverse Core Kullanıyorum
  9. atakan1059788

MC skyblock Fly Engelleme

MV Plugini evt var ama yaptığım halde. deop ama groupmanager de izni olan(örn: Essentials.fly gibi) kişiler lobi de kullanabiliyor :/ değişmedi yani
  10. AdexTR

MC skyblock Fly Engelleme

Multiverse-Core eklentisi ile gelen bir ayar sayesinde bu durumun önüne geçilebilir. Lobi ve skybloğun farklı dünyalarda olması durumunda, lobinin bulunduğu dünyadayken oyun içerisinden şu komutu girmeyi deneyebilirsiniz: /mvm set flight false Bu komut, izin gerektireceğinden OP tarafından...
  11. Tarık Hacıoğlu

Sunucum 3 saat aralığında bir çöküyor. Crash-Reports logları verildi!

Merhaba, sunucum her 3 saat aralığında 1 çöküyor. Crash-Reports logu:
  12. BatuBskn0

[BİLGİ] Tps Düşükmü ? - Arada Lagmı Giriyor ? Bu Konuya Bak [Sorunum Çözüldü.]

Edit: sanırım şu pluginlerde cok sorun varmış doğruysa tabi: AlphaChest, AutoPickup, Multiverse Core, Skriptlerde ve DynmapPlotme bende olanlar: AlphaChest, AutaPickup, Multiverse Core, Skript
  13. BatuBskn0

[SERVER] arkadaşlar sunucum kendi kendine çöküyor durduk yere

sunucum faction 4 gb ram 58 plugin 4 world var kendi kendine stop luyor sunucu kendini LOG: pasted.co sitesinden daha rahat görebilmek için: http://pasted.co/a8e9fd5b
  14. Exprtn

ParsNw | Zombi Roleplay | Türkiye'de İlk | Alım

Moderatör olarak alındınız. Sunucudaki ilginize göre yetkiniz arttırılır. Özel mesaj yoluyla iletişime geçildi. Özel mesaj yoluyla önerilerinizi beklerim. Moderatör olarak alındınız. Sunucudaki ilginize göre yetkiniz arttırılır. Özel mesaj yoluyla iletişime geçildi. Adminlik için yeterli...
  15. OmgEfe

ParsNw | Zombi Roleplay | Türkiye'de İlk | Alım

...Yardım Etmek, Kurucu Yokken Server`ı bırakmamak, Yani Kısacası 2. Kurucu Görevini Üstlenmek. (Mod için) bildiğiniz komutlar: WG-WE-Multiverse Core- Çoğu Önemli Komutları Biliyorum. Daha önce çalıştığınız sunucular : TRS*** Adında Serverim Vardı ve Yaklaşık 1-2 Sene İşlemişti Maddi Durumdan...