Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba @bariscanbazoglu,
AntiAD plugini ile istersniz yapabilirsiniz. Config dosyasının içinden rahatlıkla istediğiniz kelimleri engelleyebilirsinz ama eğer skript istiyor iseniz. Şu konuyu inceleyebilirsiniz;
https://forum.gamer.com.tr/konu/reklam-engelleme-skripti-99-97-engelliyor.340875/
Merhaba değerli forum.gamer kullanıcıları bricknw için yapmış olduğum prison server plugin paketimi bugün sizlerle paylaşıyorum çok fazla fotoğrafla ayrıntı yok ancak videoda detayları görebilirsiniz biz artık pakete geçelim
Motd kısmı
Satıcı sistemi ıron goleme sag tıklandıgında...
Merhaba değerli forum.gamer kullanıcıları bricknw için yapmış olduğum opskyblock plugin paketimi bugün sizlerle paylaşıyorum çok fazla fotoğrafla ayrıntı yok ancak videoda detayları görebilirsiniz biz artık pakete geçelim
Tab kısmı sunucumda olanı kullandım tabikide daha iyi görünmesi için...
Minecraft Sohbet Kapatma
Sunucunuzda oyuncularınızı rahatsız eden veya reklam yapan oyunculara karşı savaş açmak ister miydiniz? İşte bu plugin tam buna göre!
Selamlar millet, bugün sizlere anlık olarak sohbeti kapatabileceğiniz, ya da çeşitli ayarlamalar yaparak sohbeti özelleştirebileceğiniz...
Öncelikle merhaba, bir eklenti paylaşımı konusuyla tekrar sizler'leyim. burada da belirtmek isterim bu eklentiyi yaparken @java9 ve @MegaCrafter arkadaşlarımın emeği geçmiştir bana baya yardımları dokundu buradan da teşekkür ederim.
Eklentinin amacı ?
Eklenti kısaca sohbeti kontrol etmenize...
...Bu Kadar Basit :D
Not :
> Amacim Reklam Yapanlara Kolaylik Saglamak Degil Oyunculara Kolaylik Saglamaktir Ve Iyi bir reklamEngellemePlugini Kullanarak Bunu Engelleye Bilirsiniz:
Ozellikler :
* Izleme (Essentialsdaki ChatSpy Ozelligi) - Herkesin Toplu Mesajini Gorutuleme [Perm Gerekli]
*...
Hepinize Merhaba Forum,Bu benim ilk paketim olduğu için eğer hatalarım varsa affola.
umarım beğenirsiniz.
Düzenleme Ve Bilgiler
Şimdi arkadaşlar,plugin paketini indirdikten sonra aslında duzenleyecek pek bir şey yoktur,oyunda görülebilecek
fazla reklam koymadım,bazı pluginlerde TheLegendTrnin...
reklamengelleme die bi plugin yoktur sen ip adreslerindeki materyalleri spam engelleyen pluginde yasaklı kelimeler kısmına ekliceksin misal
nitrado.net, batihost.com play., net, .com, .org, mc., oyna., craft,
Spam engellemeplugini ...
Teşekkürler Şunlar Önceliğim :
Faction Server
Oto Duyuru Lazım
Authme Lazım
Chest lazım sanal olarak
Rank Plugini Lazım (Ayarlı Var Bende AutoRank)
Bot Engelleme Plugin
Hile Engelleme Plugin
Üstte EnderDragon Yazısı Yazan SimpleBroadcast
Reklam ve küfür engelleme
Köylü ticaret
Market Plugin...
+Rehberler artıcaktır bundan emin olunuz .
+Serverimizde reklamengellemeplugini vardır fakat sekilli yazıyorlar o arada rehberler devreye gircektir.
+Serverimiz 2 dk kada bir yedek alıyor ani bir çökmede en fazla 2 dk geriye alıyor .
Bunun için bir video hazırladım arkadaşlar .
Umarım işinize yarar ki öyle olduğunu düşünüyorum .
Başka bir pluginden detaylı bir bilgi almak istiyorsanız videoya yorum atın veya burdan bana bildirin.
İyi seyirler
Abone olusanız sevinirim bir like çok görmeyin . Şimdiden teşekkürler :)
[Yardım] Hellpmiiğğğğ 3 Adet plugin lazım Portal-ReklamEngelleme-Npc Plugini lazım özellikle reklamengelleme yokmu mesela yazıyor bimlemlebimlelecraft.nitrado.net gelin süper sw felan diye ben bunu nasıl engelliyebilirim :) bide npc plugini lazım npc kurup hareket ettirebiceğimiz :D bide...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.