Arama sonuçlarınız

1. Vienicome

Acaba minecraft.net'e saldırımı oluyor?

Sadece savan avı başka birşeyi yok Her saldırıda her ipyi ARINe yada alternatiflerine sorgulatıp nereden ne kadar saldırı geldiğini hesaplayıp birde oraya göndermek mantıklı geliyorsa savan avı değil diyebilirsin tabi Sent from my SM-G360H using Tapatalk
  2. Vienicome

Acaba minecraft.net'e saldırımı oluyor?

İnanmayın şu sazan avlarına artık :( Sent from my SM-G360H using Tapatalk
  3. Vienicome

Bir bakarmısın lütfen.

Alakasız şeylere gelen uyarılara sinirlenip uzaklaşmıştım sadece :(
  4. Vienicome

Bir bakarmısın lütfen.

Seni en son gördüğüm zaman ki sen olarak kabul edersem bana göre tabikide hak ediyordun :( Tabi ben yokken çok değişiklik olmadığını var sayıyorum :(
  5. Vienicome

Hangi üye daha iyi

Listenin yarısını tanımıyorum çok acı şeyler bunlar :(
  6. Vienicome

çoraplarım nasıl ss'li

oyzh kova istiyorum
  7. Vienicome

Link

Olayı bilmeyenler için chromeun yakın bir verisyonunda %xx linklerini parse etmede sorun vardı, tıklamanıza bile gerek yok direk üstünden bile geçmeniz sayfanın çökmesine sebep oluyordu* Ama artık eski bir numara* Edit*
  8. Vienicome

Link

Tebrikler
  9. Vienicome

Dünyanın Oluşumu - National Geographic

Bunu atmam gerekliydi
  10. Vienicome

İninal kart (tuhaf hatamsı/sorunumsu)

Her ihtimale karşı desteğe bildirmen en iyisi olur ama borç yada sonradan çekme gibi bir sorun olmaz kartın yapısı yüzünden :(
  11. Vienicome

Resminizi çizeyim mi ? ,-,

Fazla merak ediyorum bunu nasıl çizeceksin :( İstiyorsan tam halini atabilirim pm ile :(
  12. Vienicome

Beklenen Minecraft Gift Code Çekilişi! - www.ayakkabi.al [Sonlandı]

http://resim.hosting/M8evgir :(
  13. Vienicome

Solucan Pixel Art ! 2015-2017

Oricinalliği doğrulayıp kaçıyorum*
  14. Vienicome

Neriayla takılırkene

Taşlar zorla silinmeye çalışılmış :(
  15. Vienicome

Yükseklik

Standart ayarlarda 256 blok üstünde sadece playerin görüş işini görecek şekilde render başlıyor (256 altında normal hayat devam ediyor*(Render*)) o yüzden sayısal yük hariç render ile alakalı bir şey olmuyor :(
  16. Vienicome

Yükseklik

Spam olmaması için yazılan yazı*
  17. Vienicome

Nostalji ! Duygulanan Çıksın Kasıyor

Fazlamı eski oluyor bilmiyorum fakat benim çocukluğum hep Tom & Jerry alternatifi şeysi o siyah beyaz ve adlarını hiçbir şekilde hatırlayamadığım çizgi filmlerle geçmişti :( Tekrar çıksa tekrar izlerim ama göremiyorum hiçbir yerde :(
  18. Vienicome

Yeni İnternetim Nasıl ?

Flash diske şifre kurtarma şeysini bootable hale getirip sadece 30 saniyede (açılış süresi varsayıyor*) şifreyi almak daha kolay değilmi :(
  19. Vienicome

Yeni İnternetim Nasıl ?

O zaman hemen o okulun adresini pm ile istiyorum :(
  20. Vienicome

Yeni İnternetim Nasıl ?

Türkiyede o hızı veren sunucular en az 200 liradan başlıyor ki sen tablet başına o hızdan bahsediyorsun :( 10 sınıfta 20 öğrencide olsa 20gbit upload demek :( Ki öyle sunucuyu almanya fransa vs lokasyonlu hostingler verebiliyor bir tek :( Ayarında söyleyin şunları :( Vede grammar nazi olamam...
  21. Vienicome

Yeni İnternetim Nasıl ?

Hayır 5mbit saniyede 5 megabayt değil 0,625 kilobayt ediyor :( Şuanki internetin ise 6,25mb/s hızda :( Bit ile Bayt çok ayrı şeyler :(
  22. Vienicome

Şarkı Paylaşma/Öneri Konusu - Punk Rock - Slow

Tabi rock vb. konusunda felaket ötesi cahil olduğumdan bu repostları atmasam içime kalırdı*
  23. Vienicome

Anime Wallpaper Paketi [Fan Wallpaperler Dahil [By KemaL895]]

Madem konusu açılmış Yüklenmesi gereken bir 500 küsür resim daha var ama isteyene bu çok hoj arşivi gönderebilirim ( ͡ ͡° ͡° ʖ ͡° ͡°)
  24. Vienicome

Half-Life 3 mü geleyor yoksa?

Artık Half life 3 filan gelmez boşa uğraşıyorsunuz, oyun fanları OO OLUM BAG ÇOK GÜZEL OYUN ÇIKACAK FENA OLACAK vs vs diye bir birini boostladı ve herkes şu an cryengine 16 grafiklerinde ve 9387539048 oscara aday hikayeli bir oyun bekliyorlar, bu halka ne sunsalar artık beğendiremeyecekler :(
  25. Vienicome

Yabancı Diller/Ülkeler Hakkında Sohbet Başlığı

Gerçekten öyle oluyor acı olan :(