Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Dual Hotbars 1.7.10

Eger degiskenler yoksa cok kolay
  2. Salturbone

Durugörü Testi

Herhangi bir sey yok. İcinde havlu da yok. Bos kaseyi ters cevirip masaya koymussun .-.
  3. Salturbone

Durugörü Testi

2. Bir havlu .-.
  4. Salturbone

MASUM WİNDOWS PHONE KULLANICILARI

Kendile3i androidin ea ve ubisoft u olurlar cnm :'(
  5. Salturbone

Oyun zevki ile alakasi yok. Tek yaptiklari grafiklerle goz boyayip reklamlardan para cikartmak...
  6. Salturbone

O zaman sen oyun ne demek bilmiyorsun :C
  7. Salturbone

Yurusun gitsin. Yaptiklari oyunlar sadece grafiklerden ibaret. Ne bir eglence ne bir yasam belirtisi :C
  8. Salturbone

Bedava kutuphaneden cok sey beklemek yanlis olmaz mi sence ? :C
  9. Salturbone

Microsoft kendi development kits'ini para ile veriyor, android development kits ise bedava, sonuc olarak androdide daha cok uygulama varken windows uygulamalari parmak ile sayilacak kadar :'(
  10. Salturbone

Hiç arkadaşım yoğğ Steam ekleyin looğğğ

BBana csgo alir misin .-.
  11. Salturbone

Sen bende ekl8 miydin lo :'(
  12. Salturbone

Saa item verem mi .-. Cuma gunu .-.
  13. Salturbone

7Mbps :'C gecen ay da 1 gunde akk doldurdum 1 ay 2 mbps ile dolastim :'C
  14. Salturbone

İnternet uzerinden yuklenme olayini napicaz. Bu arada adsl degistirip format atinca internet hizimin 16mbps oldugunu gordum :S K013 cihazımdan gönderildi
  15. Salturbone

O battlelog ile basim dertte benim. Canim sikiliyor fps keyfi cikarayim diye bf3 acyim diyorum oyunu acana kadar hevesim kaciyor bunu hizli yapma yolu var mi :'C
  16. Salturbone

Don't Starve Together Tanıtımı

Her oyunun crack i 1 hafta once cikariliyor zaten ^_^ ozel sahislara 10 gun evvel kutulu halini yolluyorlar. Bunun da keyi dagitildigini dusunursek pek de zor degil ^_^
  17. Salturbone

Yapimci yayinlanmasina izin vermezse telif hakkina giriyor. Bir dahakine dikkatli arastirin ;)
  18. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Skript de onu yapiyor zaten. Ortalama 2 saniye ara ile tutturuldugu dusunulurse gereginden fazla islevli bisey ^_^
  19. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Ama o darbelerin hepsini tutturmayı başarsan bile hepsi işlemez...
  20. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Eğer saldırırsa 2 defa 1 saniye ara ile vurus değişkenine 1 ekleniyor. vurus 2 olursa temizleniyor. vuruş 2'den küçük 0'dan büyük ise vurmasını engelliyor, uyarı değişkenine 1 ekliyor ve oyuncuya mesaj yolluyor. uyarı 3 olursa oyuncuyu oyundan atıyor...
  21. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Yazuk olur :Con damage: victim is player loop 2 times: add 1 to {vurus.%attacker%} wait 1 second if {vurus.%attacker%} is 2: wait 1 second clear {vurus.%attacker%} if {vurus.%attacker%} is smaller than 2: if {vurus.%attacker%} is bigger...
  22. Salturbone

Yardım Edebilecek Var Mı?

İnternetteki AKK kurtulma yollarından birini denediysen olabilir. Ya da adsl'i kapat yarın aç geçer...
  23. Salturbone

Bam bam bam ! Telif Hakkı !!!! Oyun satışa çıktı mı ???
  24. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Hmm. Çalışır mı acep len ??? on damage: loop 2 times: add 1 to {vurus.%attacker%} wait 1 second if {vurus.%attacker%} is 2: wait 1 second clear {vurus.%attacker%} if {vurus.%attacker%} is smaller than 2: if {vurus.%attacker%} is bigger than 0...
  25. Salturbone

Macro Önleyici Skript

Makro: Birden fazla işlemi tek seferde/tek tuşla yapmak demekmiş. Ancak burada macro denerek ne demek istendi ondan emin değilim :S