Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Oyun önerilerine son!

Sorarsanız neden yardımcı olmayalım ^_^
  2. Salturbone

Oyun önerilerine son!

Yaz beni, oyunlarla aram iyidir. Yanlız fiyatı konusunda yardımcı olamam. Bedavaysa gitsinler steam/origin/uplay üzerinden orjinal indirsinler. paralı ise crack :'(
  3. Salturbone

Oyun önerilerine son!

XCOM dene o zmn. Sana fps gibi görünebilir ama alakası dahi yok :'( 48 TL fiyatı vardı enemy unkown'un. crack oyna :'( Online oynamak için güzel bir tercih. Ama futbol oyunları da konsol üzerinden olmayınca bayağı bir sıkıyor :'(
  4. Salturbone

Oyun önerilerine son!

Benimkini inanılmaz zorluyor ama :'( R HD 3450 Serias amd ekran kartı var :'( Bu yüzden ikisini de önerdim ya :'(
  5. Salturbone

Oyun önerilerine son!

FC4 ü ultra ayarlarda açacak bilgisayara sahip adam daha anasının karnından doğmadı, çünkü ultra ayarlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı piyasada yok :'( Dark Souls II Demon(Ya da öle bişi :'( ) Souls , ücretli ama crack oyna :'(
  6. Salturbone

Oyun önerilerine son!

Soru 1; Kimsiniz ? Soru 2; Böyle bir forumda oyun önerisi isteyecek çok şahıs blacağınıza emin misiniz ? Ya da en azından büyük portal forumlarına kıyasla... PS3 de oynamak istiyorsam :P
  7. Salturbone

[HELP]Kod

Sana değel bana :'(
  8. Salturbone

[HELP]Kod

Orası da doğru en azından java biliyorum :P
  9. Salturbone

Günün anlam ve önemi (8. SINIF)

Ben 2001 liyim ama 7. sınıfa gidiyorum ühühü :'(
  10. Salturbone

[HELP]Kod

remove {deathmatch} to 1 olacak o ^_^ Sadece delete , not set olmasına sebep olur :'(
  11. Salturbone

H3lp M3h

Not â virüs = bir virüs değil...
  12. Salturbone

Steam para bandirma şeysi yardim

Kendisi dönüştürüyor sorun tok :'(
  13. Salturbone

Basketbol Oyunu

1.5 yıldır redstone ile ayrıntılı uğraşmıyorum napim :'( K013 cihazımdan gönderildi
  14. Salturbone

Basketbol Oyunu

2 gün ? Ben 2 günde bunun sistemleeini ayarlayip takım olarak oynanabilir bile yaparım:'( K013 cihazımdan gönderildi
  15. Salturbone

İneğin Ahırdan Nicki Düzelene Kadar Ayrılışı

Peku nick ne ara düzelecek ?
  16. Salturbone

Oyun Yapıyoruz; The Blood !

Optimizasyon olacak o, her işletim sisteminde çalışması benim için en önemli unsuru zaten. Bir diğer nedeni ise diğer dilleri kodlarken kullandığımız programları sevmemiş olmam :'(
  17. Salturbone

İsimli Skin Yapabilecek Varmı

Ben 70 TL alırdım aslında :P
  18. Salturbone

İsimli Skin Yapabilecek Varmı

Hayır yapılamaz. Yapılsa bile sana büyük bir fiyata maal olur. En iyisi kendin alacaksın :'(
  19. Salturbone

Amazon'dan Asus Zenfone 6 Almak

Muhtemelen gümrükte takılmaz. Unlimited olayını root olsa gerek. Ancak yurt dışından gelen kargo arabaları gümrükten geçmez, büyük ihtimal turkiyeden bir kargo arabasıyla devam eder. Uçakla yollarlar ise daha çabuk gelebilir ^_^ (tecrübem yok vurmayın)
  20. Salturbone

VidaIdeas İllümemati

10+9 ne zamandan beri 18 ediyor o_OAyrica daha basit bir yöntem var. 3^2 =9 asdssssswwswwswss
  21. Salturbone

Suyun İçindeki Lav

100 gün, yani 3 ay 10 gün geçmesi gerek :P
  22. Salturbone

Suyun İçindeki Lav

Daha hortluk bir durum yok :P
  23. Salturbone

YARDIM YARDIM BUKKİT YARDIM YARDIM BUKKİT

Ben kullanıyorum snmss :/
  24. Salturbone

YARDIM YARDIM BUKKİT YARDIM YARDIM BUKKİT

Kapandı işte niye soruyorsun şimdi :sinirli: Onun yerine spigot kullan :'(