Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaz beni, oyunlarla aram iyidir. Yanlız fiyatı konusunda yardımcı olamam. Bedavaysa gitsinler steam/origin/uplay üzerinden orjinal indirsinler. paralı ise crack :'(
XCOM dene o zmn. Sana fps gibi görünebilir ama alakası dahi yok :'( 48 TL fiyatı vardı enemy unkown'un. crack oyna :'(
Online oynamak için güzel bir tercih. Ama futbol oyunları da konsol üzerinden olmayınca bayağı bir sıkıyor :'(
FC4 ü ultra ayarlarda açacak bilgisayara sahip adam daha anasının karnından doğmadı, çünkü ultra ayarlarda kasmadan oynatabilecek ekran kartı piyasada yok :'(
Dark Souls II Demon(Ya da öle bişi :'( ) Souls , ücretli ama crack oyna :'(
Soru 1; Kimsiniz ?
Soru 2; Böyle bir forumda oyun önerisi isteyecek çok şahıs blacağınıza emin misiniz ? Ya da en azından büyük portal forumlarına kıyasla...
PS3 de oynamak istiyorsam :P
Optimizasyon olacak o, her işletim sisteminde çalışması benim için en önemli unsuru zaten. Bir diğer nedeni ise diğer dilleri kodlarken kullandığımız programları sevmemiş olmam :'(
Muhtemelen gümrükte takılmaz. Unlimited olayını root olsa gerek. Ancak yurt dışından gelen kargo arabaları gümrükten geçmez, büyük ihtimal turkiyeden bir kargo arabasıyla devam eder. Uçakla yollarlar ise daha çabuk gelebilir ^_^ (tecrübem yok vurmayın)
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.