Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Minecraft Çekilişi (SONA ERDİ)

*Forum Kullanıcı Adınız:Kdrbrk *Sadece Gerçek Adınız: Kadir Berk *Yaşınız: 13 *Minecraftı Kaç Yıldan Beri Oynuyorsunuz: 2013 sömestr tatilinden beri *Youtube'da Minecraftla ilgili kimleri takip ediyorsunuz: Teorik Redstone`cu,Türkçe Minecraft,Blokdunyasi,Kasa Fisi *Modlu Mc Oynuyormusunuz...
  2. Salturbone

Ders İsteğiniz.

Çok kısa bir cümle kurduğunuz için ne demek istediğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. 6. Sınıfa gidiyorum daha kümeleri yeni görüyorum şunları anlatma ya :D Basit yada karmaşık redstone devreleri kurma işleminden bahsediyordum istek olarak . Neyse bende bişeyler öğrenmiş oldum :D
  3. Salturbone

Ders İsteğiniz.

Biraz daha geniş bir şekilde söylermisin ?
  4. Salturbone

Ders İsteğiniz.

sdfsdaggsdfgasdfsad
  5. Salturbone

Clokclar ve Renk Değiştiren Koyun

Bu Videomda Clockları ve Renk Değiştiren Koyun Yapmayı Gösterdim.İyi Seyirler. Lütfen Kanalıma Abone Olun(Hiç Abonem Yok)
  6. Salturbone

Otomatik Kapı Yapımı

Otomatik açılan animasyonlu kapı yapımını gösterdim. İyi Seyirler. Lütfen Kanalıma Abone Olun(Hiç Abonem Yok)
  7. Salturbone

Tek Bloktan Ev yapımı

Arkadaşlar Tek bloktan ev yapımını gösterdim iyi seyirler. Lütfen Kanalıma Abone Olun(Hiç Abonem Yok)
  8. Salturbone

MineCraft Peaceful Engelleyici

Aslında testfor komutu ile daha küçük kapsamlı yapılabilir.Ama testfor komutları çok kafa karıştırıyor,bu daha kolay.
  9. Salturbone

MineCraft Peaceful Engelleyici

Arkadaşlar Bu ilk konum ve bu sitede yayınladığım ilk video. Youtube Kanalımda daha fazlasını bulabilirsiniz. Şimdilik Sadece peaceful engelleyiciyi anlattın iyi seyirler. Lütfen Kanalıma Abone Olun(Hiç Abonem Yok)