Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Kahve sütlü mü sütsüz mü içiyorsunuz

Ben zift veya bimin kanser etme garantili vip fındıklı kahvesinden alıyorum.
  2. 98IamLegend98

İlk Türk Yapımı Minecraft Oyunu ! TURKCRAFT !

Denesen ne olacak abandonware zaten
  3. 98IamLegend98

Hytale - Kimilerinin Minecraft2 Dediği Efsane Oyun - Piyasaya Çıkıyor!

Oyun çıkalı 1 hafta oldu 1 haftadır her gün oynuyorum, early access olmasını göz önünde bulundurursak bence harika olmuş, umarım 2020'li yıllarda çıkan diğer tüm oyunlar gibi EA diye başlatıp sonra yarıda bırakıp kalan işi modculara bırakmazlar. Bannerlord öyle olmuştu. Hytale'in Minecraft 2...
  4. 98IamLegend98

Davet ReapeR - [+32.000 Üye] - Discord Türkiye'nin En Büyük Anime & Sohbet & Eğlence Topluluğu [7. YIL]

zorinin son görülme temmuz ama bugün bu konuya cevap yazmış harbiden perili galiba
  5. 98IamLegend98

Yıllar Geçti Yeniden Buradayız

Cidden 10 yıl olmuş hatta 11 olacak. üstte denildiği gibi ben de karamsarlaştım, Forumun altın çağı olan 2013-2015 yıllarında 9-11 yaşındaydım şu an 20 yaşındayım. Ortalama bir üniversitede fena olmayan bir bölüm okuyorum. Forumdaki trollüklerimi ve saldırganlıklarımı saymazsak forum zamanlarını...
  6. 98IamLegend98

Yardım Server Kurma

Ayarların yapıldığı dosyayı açıp eula:false yaptın mı? Bunların hiçbiri ile alakalı değilse firewall'ı kapatmayı denedin mi?
  7. 98IamLegend98

Yardım Play tuşuna bastıktan sonra hiçbirşey olmuyor

Shiginima Launcher ı bilgisayarıma indirdim ayrıca Java'nın en son sürümüne sahibim. Play tuşuna bastıktan sonra hangi sürüme alırsam alayım hiçbirşey olmuyor, ne oyun başlıyor, ne launcher kapanıyor ne de console'a yazdırıyor. Bunun çözümü nedir?
  8. 98IamLegend98

Yardım Server Kurma

Kendi bilgisayarını kullanıyorsan o tarz programları kullanmanın anlamı yok. Minecraft'ın kendi sunucu dosyalarını kullan. İnternete vanilla sunucu nasıl kurulur diye yazarsan bulursun.
  9. 98IamLegend98

Konumuzla alakası yok ama...

We swimming hl2 boats in rl olabilir rl in açilımı : real life
  10. 98IamLegend98

Minecraft: Terk edilmiş villager'ın hikayesi (okumanızı tavsiye ederim)

Ne kadar kısa laaaağğnnn ğayın gayın
  11. 98IamLegend98

Özür Dilerim

Ben Sarı Bücür oyun yapma ile alakalı konumda TheProfessional ve diger programcilara kaba davrandım. Ve onların tecrübelerini aşağıdan aldım. Bu kabalığimdan dolayı o konuda bulunan bütün programcılardan özürlerimi dilerim. ...
  12. 98IamLegend98

Entity303'ün Ortaya Çıkışı

Evet birkere beni şeker ülkesine ***-ürdüler
  13. 98IamLegend98

forumu bıraktım

Uzun suredir defol diodunuz istemidounuz yigun istek üzerine ben forumdan defoluom Caylarinizi ben veririm @aradabir007 hesabımi sil @AxcelaD @Osndbk41 @Röyk isteginiz oldu
  14. 98IamLegend98

SariBucur Skini ve studiosu cekilisi

Bu sqhte degildir saribucurun ve yellowruntun haklarıni devrediorum usendigim icin Merhaba arkadaslar yellowrunt yani saribücüruk oyun studoisunda usendigim icin pek bise yapamadim sana bil sutudyo bu gercek degil ama siz yaparsıniz yada burda parcalarsınız... yellowrunt ve sarıbucur nedir...
  15. 98IamLegend98

Bu forumda ne nedir kim kimdir

Adını unutan ilk insan. Git nüfus cüzdanında neler diyo bak adını bu şekilde ögrenirsin
  16. 98IamLegend98

Minecart ile trafik ışığı

Tmm canın sağ ölsün
  17. 98IamLegend98

Minecart ile trafik ışığı

Made in issizlik bey Arabanin durmasinida ekle hadi hadi?
  18. 98IamLegend98

1 DİLEK HAKKIN VAR!!!!!

Özür diliyorum (ilk espiri patladı bile!) SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. 98IamLegend98

1 DİLEK HAKKIN VAR!!!!!

Altın tuvaleti görünce aniden güldüm [emoji3] SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. 98IamLegend98

Minecraft | Forum Haritaları | # 1 | Beceriksizlik!!!

Legend FEAR ve becerisizliiik! Kimsenin umrunda değiiiiiiiil! Nasıl olsa lf yapmayacak logosunuu! Begendim videyouuu! Haha böyle tekerleme gibi oldu SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  21. 98IamLegend98

Minecraftı satın alan steve - Benim ilk hikayem beğenirsiniz umarım (Komik)

Sən buna comicmi diyorsən? Mən dəmiyrəm SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  22. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

Witherle savaşırken onun kafalarından kacarak ve arkamı sallayarak onu sinirlendirdim ve yanima geldikılıcimi ķırdı ardindan karnimi deşip zombilere organlarımı verdiler onlarda bölme işlemi ile paylaştılar Alttakine kaynar su
  23. 98IamLegend98

Kendinizi Öldürün

Bana irşey vermezsen bende ımzanı kullanıcam Endermana "sen beni dövermisin ha bücürük? Ha? Ha?" Diye sataşan 11 yaşındaki bir çocuk getirdim oda onu kafasıni yedi bedeni i bana fırlsttı organlarim ağzımdan çıkťı ģəbərdim Alttakine fes ve zaman makinesi
  24. 98IamLegend98

Binalar Kafayı Yedi ! Yardım :(

Mapınıza nazar değmiş paşam Yada paste komutunu kullanirken onlari silmeyi unutmussunuz.
  25. 98IamLegend98

Cidden "Güldür Güldür Show"a Gülüyomusunuz

Güldur güldür cok iyi en cok güldüğüm sahne ksri koca oteele gidioalar pansiyon yanlarinda ama telefon etmek zorunda kalıyorlar sonra pansiyon biraz beklio sonra "telefon çalıyor galiba" diyo ona cok guldum SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi