%100

1. crafter_alperen

[1.8 Spigot Uyumlu] Gambid Faction Plugin Paketi v2

Uzun uğraşlar sonucunda "Gambid 1.8 Faction v2" bitti. Her türlü istek, sorun, öneri, yardımlarınız için Skype : gambidtr EKLENTİ LİSTESİ AlphaChest, AntiJoinBot, AuthMeReloaded, AutoSaveWorld, ChestCommands, ChestShop, ClearLag, CombatLog, CompatNoCheatPlus, CraftBook, DeathMessages...
  2. PoKeMonn

%100 Survival server bilen ?

Beyler %100 survival arıyorum siz eğer öyle bir serverde oynuyorsanız adresini verin isterseniz beraber oynayabiliriz
  3. PoKeMonn

%100 Survival Server Aranır

Beyler uzun zamandır yoktum oyuna geri dönüyorum oyun hazır %100 survival timber felan olan /home komutları gibi komutlar olan %100 survival arıyorum fakat ipeksi spawnerlı filan server istemiyorum Bildiğiniz varsa önerin.
  4. T

DreamSurvival > Doyasıya Macera | Doyasıya Eğlence ! | PvP | Warp | +50 | Cekilis | YENILIKCI <

################################# <DreamSURVIVAL - DS © 2016 > ################################# || Server IP : DreamSurvival.nitrado.net|| || Web : Pek yakında || || Sürüm : 1.7.x - 1.8.x|| || Kapasite : 72 SLOT || || Skype : dranklorge_13|| || Ram: 4Gb Ram 0 lag...
  5. SerhanRS

ANTI-BOT Skript %100 Garantili [GUI DESTEKLI]

Beyler bu skript %100 garantili çalışır - SkQuery Gerektirir. - GUI Desteklidir ### TÜM HAKLARI SERHAN BEY'E AİTDİR! - KESİNLİKLE KOPYALANIP SATILSI/YAYINLASI YASAKTIR! ### on inventory close: wait 30 tick if {bot::%player%} is true: kick player due to "&a&lYeşil yüne tıkla!"...
  6. Yurekreo_

JanissaryCraft | Pluginer ve Builder arıyoruz

Yeni açtığım serverim için pluginer ve builder arıyorum arkadaşlar. Server kapasitesi 1000 kişi normalde aklımdan hub kurmak geçti fakat hubdan pek anlamiyorum sadece survivali tercih ettim düzgün bir pluginci bulursam belki hub olarakda açabilirim serveri. Hedef olarak en iyi survival sunucusu...
  7. Firzen16

(Şaka Amaçlı) Minecraft Entity 303 Bulundu %100 proof gerçek

deleted deleted deleted deleted deleted
  8. Singularity

BulutCraft /%100 Survival/Maden koruması/Timber/KöylüTakasları/Pazar/Takım/AtKoruması/ClaimPvP açık!

İP: mc.bulutcraft.net İP: mc.bulutcraft.net Sunucumuzun Sürümü: 1.7.2 Web Sitemiz: http://www.bulutcraft.net Sunucumuzun Kapasitesi: 32 Kişilik (50'ye yükseltilecektir) [#] Markette eşya satabilirsiniz. ( /sat ) [#] Meslek seçerek meslek görevlerinizi yaparak ekstra para kazanabilirsiniz...
  9. Singularity

BulutCraft | %100 Survival Sunucu | Maden(x..) koruması | mc.bulutcraft.net

İP: mc.bulutcraft.net İP: mc.bulutcraft.net Sunucumuzun Sürümü: 1.7.2 Web Sitemiz: http://www.bulutcraft.net Sunucumuzun Kapasitesi: 32 Kişilik (50'ye yükseltilecektir) [#] Markette eşya satabilirsiniz. ( /sat ) [#] Meslek seçerek meslek görevlerinizi yaparak ekstra para...