1.16.2

1. FatihCLKR

konu kapansın!

Öncelikle merhabalar, bir minecraft sunucusu açacağım 1.16.2 sürümünde ve bana netherrack,stone kazdığımızda belirli bir şansla item halinde coin veren bir skript gerek. Şimdiden teşekkürler.
  2. thehardcraft

(Global) TheHardCraft - Zorluk Hep Zirvede!!! 1.16.2 Kingoms - Towny - BedWars - Skyblock

Selamlar. The Hard Craft piyasaya tamamen farklı olmak için geldi. Birbirinin kopyası olan her şeyden uzak tamamen kendine özgün tasarımıyla karşınızdayız. hiçbir şeyin kolay olmadığı bir HUB sunucu düşünün. Hele ki Kingdoms'daki zorluğu size anlatmam çok zor olacaktır. (8 adet Elmas cevheri...
  3. SC_Riber

SonCesurlar ekibi olarak hosting arayışı

Tam olarak 5 yıldır bu piyasa içerisindeyiz, birçok firma ile beraber çalıştık. Onların istedikleri bizim istediğimizi tutmadı, bizim istediğimiz onların istediğini tutmadı, bundan dolayı sürekli bir makine değişim döngüsünde girdik. Bazı firmalar ile destek ekibinde çalışma serüvenimiz oldu 1...
  4. F

Failed to login:invalid session (try restarting your game) - Bilgilendirme

Eğer bugüne kadar hiçbir sorun olmadan minecraft sunucularına girebildiğiniz hâlde şu an sürekli Failed to login:invalid session (try restarting your game) / Giriş yapılamadı: Geçersiz oturum (Oyunu ve başlatıcıyı yeniden başlatmayı deneyin) hatasını alıyorsanız merak etmeyin sorun sizde değil...
  5. Makaron

Tatlı Ve Uzun sürücek bir survivala hazırmısın?!

-Başlangıç Merhaba dostum, Ben Onur diğer adıyla Makaron aşağıdaki yazı 2-3 hatta 4-5 kişilik bir survival ekibi kurmak istediğim bir yazı olucak lütfen ciddi değilsen ve ben bırakıcam hoşlanmadım sıkıldım minecrafttan demiceksen ha bunları demicem diyip dicekler varmı ha var ama lütfen ortamı...