#1.16.5

1. AnilTR06

Play.PayidarCraft.Com [Açılış Tarihi 01.12.2023] [Emek Skyblock][1.16.5][128 Gb Ram][Intel İşlemci]

2. HzBuilder

Minecraft 1.16.5 SMP Survival - 9 Kişilik Ekip Arıyorum - Ne Duruyorsun Tıkla !

Herkese Merhaba Ben Cihan 18 Yaşındayım. Tam Olarak 8 Yıla Aşkın Süredir Minecraft Oynuyorum ve Birden Düşündüm. Neden Oynayacak Arkadaşlarım Olmasın ? Ve Anlık Bir Planla Sunucu Oluşturmaya Karar Verdim. Smp Tarzı Bir Survival Serveri Oluşturdum. Eğerki Canın Sıkılıyorsa, Gel Oynayalım ! Oyun...
  3. lastbulletbender

Yardım Minecraft Server 3D Skin

Herkese Merhaba öncelikle , yeni açtığım sunucuya 3D Skin eklemek istiyorum. Araştırmalarıma rağmen halen 3D skin için bir Plugin v.s bulamadım(Modlar Bulunuyor). Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Şimdiden.
  4. J

Jessina Network Yetkili Alım

JessinaNetwork Yetkili Alımları Aktif! Neden bizi tercih etmelisiniz? JessinaNetwork oyuncularına en eğlenceli ve en kaliteli Minecraft deneyimini yaşatan bir sunucu olacaktır. Sürekli gelen güncellemeler ile oyuncularımıza kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Klasik bir Towny 'den başkayıp...
  5. E

Yardım Minecraft Sıra Bekleme Plugini 1.16.5

Merhaba ben sıra bekleme plugini arıyorum 1.16.5 için bulamadım yardım edin lütfen