Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, yeni açacağım sunucum için 1.16.X - 1.19.X plugin paketi arıyorum. Çok cüzi bir miktara satın alabilirim fakat ücretsiz tercihimdir. Sadece paket arıyorum map ihtiyacım yok. Teşekkürler.
ReisCraft
Sunucu Spawnımız
Sunucumuza başladığınız, kasalar ve event yeri ile bağlantılı olan bölge
Event Bölgesi
Envoy ve balık tutma eventinin yapıldığı bölge
Ormanımız
Sunucumuzda standart minecraft dünyasından daha farklı bir dünya yapısı, köyler, pillager kuleleri, piramitler...
Merhabalar sunucumda TPS çok düşüyor, tüm optimizeleri yaptım fakat yinede çok düşüyor, 10 lara indigi oluyor 7 oyuncu varken ardından geri 20 ye çıkıyor ve tekrar düşüyor, tps çok dalgalı sabit durmuyor ne yapıcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim çok teşekkürler.
timings raporu: Aikar's...
Merhabalar sunucumda TPS çok düşüyor, tüm optimizeleri yaptım fakat yinede çok düşüyor, 10 lara indigi oluyor 7 oyuncu varken ardından geri 20 ye çıkıyor ve tekrar düşüyor, tps çok dalgalı sabit durmuyor ne yapıcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim çok teşekkürler.
timings raporu: Aikar's...
Selamlar, ben Serkan. @ilkeroyun'la farklı dönemlerde sunucusunu açtığımız hayatta kalma serisi olan "Noobistan"ı bilenleriniz vardır belki. 1.17 sürümünde yaptığımız etkinliğin üstünden yaklaşık 1 sene geçti ve 1.19 sürümü yayınlandı. Biz de yıllardır her yaz yaptığımız gibi bu yaz da yeni...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.