Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir oyuncuya grf.perms permi verdikten sonra oyuncu kendi blok sayısının belirttiği miktarı istediği oyuncuya claim bloklarını vermeye yarayan skript istiyorum şimdiden uğraşanlara teşşekürler kullandığım pl griefprevention
Sunucu Bilgileri
MineLith OneBlock SkyBlock sunucumuz için Deneme Rehber yetkisinde arkadaşlara ihtiyacımız var. OneBlock SkyBlock sunucumuz 250 oyuncu kapasitesinde olup bir kaç gün önce aktif edilmiştir. İlerleyen günlerde yeni makinelere geçiş yaptığımız zaman oyuncu kapasitemizi 500'e kadar...
Walli Network
Beta Moderatör Alımları
Merhaba değerli forum üyeleri, 2023 Şubat'ın da açacağımız SkyBlock sunucusu için tester moderatör arkadaşlar arıyoruz. Eğer gönüllü iseniz aşağıdaki formu doldurunuz
Başvuru Formu
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zaman sonra sunucu işlerine geri dönücem fakat benim plugin bilgim 0 olduğu için bana pluginer lazım, ilgilenen var ise discord üzerinden ulaşım sağlayabilir mi?
Vearthx#0001
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.