1.20.4

1. WhiteNW

[Hub Sunucu] whitenetwork.minecraftoyna.com|1.16.5/1.20.4 BoxPVP |100+ Özel Eşya, 6 Farklı Diyar ve Fazlası ile Türkiye'nin En Modern BoxPVP Sunucusu

Sunucu Bilgileri WhiteNetwork BoxPvP sunucumuz için Deneme Rehber yetkisinde arkadaşlara ihtiyacımız var. BoxPvP sunucumuz 250 oyuncu kapasitesinde olup bir kaç gün önce aktif edilmiştir. İlerleyen günlerde yeni makinelere geçiş yaptığımız zaman oyuncu kapasitemizi 500'e kadar arttırmayı...
  2. B

Gönüllü Rehber VE Yardımcı Arıyoruz

Açmakta olduğumuz UPLGO isimli survival sunucumuza Gönüllü 2 adet yardımcı 4 adet rehber aranıyor. Şu an yetkili ekibimizde kimse bulunmamaktadır Rehberlik gereklilikleri: - Survival bilgisi (temel), - Genel komutlara hakim olma, - Aktiflik - 15+ Yaş Yardımcı gereklilikleri: - Komutlara hakim...
  3. takkeli_kedy

İstek Pluginer aranıyor!

Selamlar öncelikle yakın zamanda ben bir minecraft sunucusu açtım. Ancak sunucu dosyaları ve plugin işleri falan yüzünden pek anlayamadım. Lobi tasarımıdır falandır filandır onların hepsini ayarlamaya çalışacağım ancak pluginler mesela npcye tıklayınca ışınlanma falandır filandır bunları pek...
  4. M

Yardım WebSender Komut Çalışmıyor

Merhabalar, keyubu üzerinden kullandığım minecraft sunucuma mineweb sitesine websender bağladım. Minewebde bağlı gözüküyor , cmdde oyuna katıldı gözüküyor ancak resimde de görüldüğü gibi yazdığı kodlar çalışmıyor. Websender ...