1.21.10

1. S

RoseCraft +50 Yeni Biom Yeni Hayvanlar , Farklı Yaratıklar , İtemler ve dahası ! [Beta Sunucumuzda Bize Katıl!]

RoseCraft Survival: Sınırların Ötesinde Bir Deneyim! Survival mantığını tamamen değiştirmeye geldik. Klasik blok dünyasından sıkılanlar için RoseCraft, her köşesinde yeni bir keşif, her anında yeni bir tehlike barındıran devasa bir evren sunuyor. Macera Başlıyor: Beta Sürecindeyiz! RoseCraft şu...
  2. Ygzcann

CanSMP 1.21.10 Bi Bakın Derim Bu Sunucunun Nasıl Nir Sunucu Olduğunu Ve Nasıl Girildiğini Açıklamaya Yazdım Kesinlikle Bir Bakın Derim!

CanSMP , Öteki Lifesteal Smp Gibi Bir Sunucu Değil, CanSMP 10/20 Kişilik Bir Sunucudur. Burda Evlerinizi Yapar Yaşar, Ve İstediğinizi Yapabilirsiniz Kasılır Ve Sunucunun Kralı Olabilirsiniz Burası Bir Ülke Gibi Bir Yer İşte Ama Bura Gelince Kesinlikle Çok Eğleneceksiniz! Nasıl Girilir?: Bu...
  3. Ygzcann

CanSMP 1.21.10 Bi Bakın Derim Bu Sunucunun Nasıl Nir Sunucu Olduğunu Ve Nasıl Girildiğini Açıklamaya Yazdım Kesinlikle Bir Bakın Derim!

CanSMP , Öteki Lifesteal Smp Gibi Bir Sunucu Değil, CanSMP 10/20 Kişilik Bir Sunucudur. Burda Evlerinizi Yapar Yaşar, Ve İstediğinizi Yapabilirsiniz Kasılır Ve Sunucunun Kralı Olabilirsiniz Burası Bir Ülke Gibi Bir Yer İşte Ama Bura Gelince Kesinlikle Çok Eğleneceksiniz! Nasıl Girilir?: Bu...
  4. Ygzcann