Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler bana kullandığınız 1.7.10 için teknik mod atın linkini felan nerden indirceğimi,içindeki modları vs, su 2 haftada her türlü aradım ama bulamadım ya crash yiyorum ya minecraft açılmıyor lütfen crackli launcherı .minecraft ı fln atın lütfen arkadaşlar.Teknik modlar içeren modpack olsun :((
Evet arkadaşlar başlıktada belli olduğu gibi ftb 1.7.10 modpackler açılmıyor. Üşenmeyip internette araştırdım ve sebebini buldum. FTB crack kullanımı önlemek için launcher'e yeni versiyon çıkarmış ama crackli launcherlerde niyeyse görülmüyor bende güncelenen launcheri buldum. İşte burada...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.