Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
360 Derece Fotoğraf Çekme
Merhabalar sayın forum halkı! Yeni bir konu ile karşınızdayım. Bu konumda 360 derece fotoğraf ve video çekmeden bahsedeceğiz fakat isterseniz bundan önce bu özelliği bir tanıyalım.
360 Derece Fotoğraf ve Video Çekme Özelliği
Günümüzün teknoloji çağında hemen hemen...
Merhaba Arkadaşlar,
Bu konuda hayatımızda yavaş yavaş yer bulan sanal gerçeklik ve 360-VR platformları hakkında konuşacağız.
Bildiğiniz gibi sanal gerçeklik teknolojisi hayatımızda aslında uzun süredir bulunan bir şey.
Ancak 2015 sonlarına doğru içerik patlaması ve platformların artması gibi...
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün size bir kaç soru soracağım.
Konusu da başlıktan da anlayabileceğiniz gibi Sanal Gerçeklik gözlükleri.
Sorularıma başlayayım.
1-Sanal gerçeklik gözlüklerinizden memnun musunuz? istediğiniz verimi aldınız mı?
2-Gerçeklik hissiyatı ne seviyede?
3-Yeterli seviyede içerik...
Evet bildiğiniz gibi arkadaşlar youtubede artık 360 derece özelliği var(1-2 aydır varmış ben yeni farkettim)
Sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak isterim ve bir kaç örnek video veriyim.
Bunun hakkında konu göremedim üzgünüm aynısı varsa
ve şahsen korkunçlularda gözümü kapadım ifşa
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.