Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Server IP : LeasCraft.Nitrado.Net
Server Sürüm : 1.7.2
WebSite : Yakında Sizlerle
Oyuncu Kapasitesi : 82
BİLGİLENDİRME
Servera Girdikten Sonra İlk Olarak Yapacağımız İşlem Kayıt Olmaktır. Bunuda /register şifre şifre Şeklinde Yapıyoruz. Daha Sonra Oyuna Girdiğimizde /login şifre...
Gençler merhaba hadi beraber survival oynayalım,bol bol eğlenelim :)
Server İP:78.172.63.190
Not:Lütfen oyunu bozmaya çalışanlar gelmesin,huzuni resillence v.b hile kullananlarda gelmesin.
Saat 23:00'a kadar açık gelin oynuyalım
Merhaba arkadaşlar plugin düzenlemesi yapıyorum.Bu pluginleri denemek için bukkit servere ihtiyacım var fakat bir sorunum var bu hatayı alıyorum bir yardım edermisiniz.
Başka hatalar varsa benden hata olan dosyanın resmini isteyin ben çekeyim atayım.İyi forumlar şimdiden Teşekkür ederim.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.