kam1109

1. K

Arkadaşlar lütfen yardım edin

Uyarı !!!!!! Türkçemi okumadan önce gözünüze limon sıkın :D Acısını azaltır . Beyler bayanlar sizi neden cağırdım çünkü türkçem aşırı kötü ve bunu yüzüme vuruyosunuz Hadi hatalarımı söylersiniz anlarımda . Küfür nedemek ? www.Gereksizbilgi.com.tr.org [ reklam değildir ] Bu işi alabilmek...
  2. K

Sizce hangi mapı Türkçeye çevirem ?

Beyler bi soru sormak istiyom hangi mapı türkçeye çevireyim istediniz bi map varsa alta yazın onu çevirdikten sonra konuyu düzeltcem :D Neden Bunu Soruyom ? Bu tamamen maplara ilgi gelmediği için yapılan bisi iştediniz bi map varsa adam akıllı türkçeye çevirip verem daha rahat...
  3. K

ÖLÜM CEZASI !!!/En Sevilen Maplardan biri artık Türkçe /1.6.2İnglizçe - Türkçe/macera/hayatta kalma

Merhaba arkadaslar yine ben birkaç gündür hiçbir çeviri gelmediği için üzgünüm Nedeni ise cok uzun işim vardı o bitti simdi rahatladım gecen 3 günün için 3 map cıkarcam İlki en cok sevilen maplardan biridir. Maptır cok güzeldir ve artık türkçe yama ile daha da iyi oluyo buda yapmanız gereken...
  4. K

Değisik bir erkek skins /Erkek/değisik/1.7.2 + /Minecraft/[ 2.Skinim ]

Merhaba arkadaşlar Yeni bi skin yarattım üzerinde baya bi urastım 1 yada 2 hafta gecmistir issallah neler güzel olmus neler ekşik onları söylerseniz iyi olur Yapma Amacım Soğle bi baktım'da bazı erkek skinleri hariçin'de hepsi birbirinin aynısı yapmıslar aynı stilin kıyafetlerini değiştirip...
  5. K

Sürekli dizi Haritası Türkçe çeviri /mini/eskilerden/English - Turkish/1.7.2

Merhaba arkadaslar bugün sizlere güzel bir mini bir map yaptım İssallah beğenirsiniz bu map ole adventure,parkur, macera değildir sadece Yapım haritasıdır Map özellikleri: Mapın bütün bölümleri türkçelestirilmistir Eğlence olsun diye yapılmıstır kesinlikle kötüleme yapmıyoruz Mapı yapan...
  6. K

Dünyanın En Korkunc Oyunu Minecraftta Türkçe ceviri Baslamıstır/ 1.8.

Merhaba arkadaslar bugün dünyanın en korkunç oyunu minecraft!ta geldi Onun çevirisi yapılacaktır ondan ilginizi bekleriz İngilizce oynamak isteyenler en alta linki paylastım ama bunları okumanızı şiddetle tavsiye ederim Kurallar Kesinlikle kalp hastaları oynamasın 15+ lar oynasın...
  7. K

DragonFable/Sepelchure/doomkinght minecraft skin [ ilk skin yapısımdır :D ]

Merthaba arkadaslar bugün yeni bi skin yaptım bu yeni oldum icin Yeni basladım icin eksiklerimi söylerseniz cok ii olur Sizin söylediniz eksikleri düzelterek ona göre yapılandırım iste ressimler ÖnYüzü: ArkaYüzü: link : http://www.dosya.tc/server39/JXNAdZ/skin.rar.html virustotal...