krumb069

1. cancancan

FeatherBoard işaret. Acil Konuya

Selam Arkadaşlar; Skor tablosu olarak featherboard kullanıyorum bu işaret nasıl yapılıyor ? Üstte düz bir çizgi altta kesik kesik çizgiler. ?? Lütfen yardım. Acil.
  2. notaldo

Crash Sorunu ACİL

---- Minecraft Crash Report ---- // Don't do that. Time: 28.10.2015 18:50 Description: Exception in server tick loop java.util.zip.ZipException: incorrect header check at java.util.zip.InflaterInputStream.read(Unknown Source) at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source) at...
  3. Frostyk

Gruoup Manager HATA (YARDIM)

Arkadaşlar şöyle bi hata aldım . Çözümünü bilen var mı acaba ? =============================== GM ERROR LOG =============================== = ERROR REPORT START - 2.1.31 (Phoenix) = java.lang.IllegalArgumentException: The following file couldn't pass on Parser...
  4. Frostyk

WG'li alanda çakmak ile yeri yakmak .

Arkadaşlar merhaba ; Hani pvp serverlerinde wgli alanda cakmak yakabiliyorlar ya bunu nasıl yapabilirim ? Blok kıramıcaklar , blok koyamıcaklar ama yeri çakmak ile yakabilecekler . Yardımcı olabilirseniz sevinirim İyi Oyunlar .
  5. Demirhann

DevrimOnline --Türkçe Faction Plugin Paketi | 1.7.X | v0.2 | GÜNCEL PAKET |

Kısaca : Arkadaşlar Yaklaşık 2 Hafta Önce Paylaştığım Faction Plugin Paketini Bugün v0.2 Güncellemesiyle Paylaşıcam. Öncelikle Pakette Büyük Bir Değişim Oldu Veya Olmadı Buna Siz Karar Vericeksiniz Fotoğraflarla Plugin Paketini Tanıtıcam. Pluginler : ChestCommands Komutlari : Warp Menusu...