#lol

1. 5

5bul.com — Türkiye'nin Oyuncu/Takım Arama Platformu

Rastgele eşleşmelerden bıktıysanız, Discord'da saatlerce takım arıyorsanız ya da bir maçta toxic biriyle karşılaştıktan sonra "bir daha yok" dediyseniz — 5bul tam size göre. Nedir? CS2, Valorant, LOL gibi rekabete dayalı oyunlarda oyuncu/takım bulmayı kolaylaştıran, istatistlik tabanlı bir...
  2. 5

Rastgele eşleşmelerden bıktıysanız, Discord'da saatlerce takım arıyorsanız ya da bir maçta toxic biriyle karşılaştıktan sonra "bir daha yok" dediyseniz — 5bul tam size göre. Nedir? CS2, Valorant, LOL gibi rekabete dayalı oyunlarda oyuncu/takım bulmayı kolaylaştıran, istatistlik tabanlı bir...
  3. 5

4. Z

Lol'de neden adc mainlememelisiniz?

Herkese selamlar. League Of Legends oyununu sezon 4 den beridir oynamaktayım. Sezon 6 ya kadar farkli farkli rollerde oynasamda sezon 6 dan itibaren bugüne kadar full adc oynadım, ve sizlere neden adc oynamamalısınız bundan bahsedicem.. Türkiye sunucusunda gerçekten support oynayan insanlar...
  5. O

LOL'e girerken ki bilmediğim soru

beyler oyunu korece oynamayı seviyorum yazı tipi sebebiyle ama 2 gündür bu soru çıkıyor dolduruyorum ama geçemiyorum bu soruda ne yapmam lazım korece diye bilmiyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN.
  6. vandog_

ASHE - Montage

Arkadaşlar Videoma Destek Çıkarsanız Sevinirim : )