Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrardan merhaba arkadaşlar benim adım Görkem,
uzun zamandır bu forumdayım ve kaç zamandır kayıptım ama artık geri döndüm sizler beni yaptığım gui packler ile tanıyorsunuz ve şimdi başlıktada yazdığım gibi eski yaptığım gui packlerin iyi yanlarını bir araya toplayıp yanındada oyunun orjinal...
Bugün sizlere minecrafta yaptığım korku haritasını sizlerle paylaşıcam
oyunu arkadaşım GhanJan ile ben deniz Scotran yapmıştır emeği çok tadını çıkararak oynayın
haritanın içinde texture pack vardır singplayer oynucaksanız harita açıldığında texture pack çalışıcaktır
ama sunuc açcaksanız...
merhaba iyi forumlar ben arkadaşımla vanilla tarzı bi survival sunucusu alcaz ama önce puluginleri ayrlıyoz animated scoreboard hazır config varmı kullandınız ?
Merhaba Forum Sakinleri..
* Asgard Tamamen Eski Bir Medeniyet'tir
* RaselRise Projeme Devam Etmek ve Geliştirmek İçin Ortak Arıyorum, Kendim Bu Projeyi Tek Başıma Geliştiremem ve Devam Edemem O Yüzden Projeme Benimle Projeyi Devam ve Gelişterebilecek İnsanlar Arıyorum.
* Projeye Maddi ve...
Merhaba arkadaslar ben umut. bugun sizlere yeni bir aternos serveri
açtım onu tanıtıcam ve yetkili alıcam şimdilik aternos sunucu büyürse hub geçicez ve
paralı yerlerden açıcaz sunucuyu tekrardan şimdi benle 0 dan başlamak istiyenler beni eklesin
Discord : RavionTR#0001
**PROFOSYENEL...
bize eski skyblock tadı vericek ama yeniye göre uyarlanmış eksiksiz emek veya opskyblock paketi lazım sağlayabilecekler bana discorddan ulaşabilir KevinnRn#7559
Merhabalar sunucumuzun bir PLUGİNER'E ihtiyacı var. Sizin gibi değerli kişilerle çalışmak isteriz eğer sende tecrübene güveniyorsan bize katıl.
Discord : ! Pucci#2651
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.