minecraf 1.7.2 server

1. P

Arkadaslar youtube kanalima minecraft uzmani lazim

psgamertr Arkadaslar yeni kanalima minecraft icerikleri olusturacak arkadaslar ariyorum yeni kanalomizda birlikte buyuyelim
  2. KensGMR

Minecraft Yetimhane Bölüm 1

Yeni seri kkesinliklen dostlar devamı gelicek iyi seyirler
  3. I

DarkCraftTR 1.7.X / 1.8.X Survival Server ==> Meslek - KoyluTakas - Ipeksi Spawner - Timber Mod

DarkCraftTr 1.7.X / 1.8.X Survival Server Meslek - KöylüTakas - İpeksi Spawner - Timber Mod - Oyuncu Market √ Sunucu Adresi : Oyna.DarkCraftTr.Com √ Ram : 6 GB √ Lokasyon : Türkiye √ Sunucu Slot Sayısı : 64 √ Sunucu Sürümü : 1.7.X / 1.8.X √ Sunucu Adresi : Oyna.DarkCraftTr.Com √...
  4. dn_bugra

Minecraft Film İçin Kanka Aranır

Evet gençler minecraft film çekiyorum ve lafdan anlayan bi kanka arıyorum lafdan anlayan derken komutları harfiyen yapıcak birisi skype şart değil hamachilidir... hamachi:[DN]Film_Studios şifre:dn123 sürüm:1.7.2
  5. G

[46.20.1.66:1168] |YENİLENDİ| |8 BİYOM| |KORUMALAR| |1V1| |RAPOR||TURNUVA|

Server ip: 46.20.1.66:1168 1.7.X 1.8.X 1.7.X 1.8.X 54 SLOTTUR MCSG KİTLERİ Köylü Sistemi Özel Plugin Paketi Ram 5gb Taglar Çeşitli Vipler ANTİ HİLE GELİŞMİŞ HARİTALAR Turnuva Sistemi 1V1 Sistemi 8 BİYOM Ödüllü PARKUR KATİLLER(TOP10)EKLENİCEKTİR Biz AmazingPvP...
  6. U

Minecraft server

arakdaşlar ben umut 16 yaşındayım aranıza yeni katıldım yeğenimle birlikte survival oynamak istiyorum bunun için server açmaya çalışıyorum ama ne yaptıysam o bağlanamıyor serveri hamachi üzerinden kurdum nasıl kurdugmu anlatayım: *hamachi kurup indiriyoruz *server dosyasınn içinde server yazan...