minecraft %100 skyblock server

1. TriedShop

[TANITIM] Üst Sürüm Skyblock Paketi

SkyBlock Eklenti Paketi Hakkında Skyblock Sunucumuzda Optimizasyon ayarlamaları sizlere ne kadar oyuncunuz olursa olsun akıcı bir deneyim yaşatmak üzere yapılmıştır. Oyun içi marketler, geliştirmeler ve ödüller ve özel adalara bulunmaktadır Spawn (Başlangıç Haritası) AFK Bölgesi Farm...
  2. giantfurkii

konu kapatılsın

OFİSİMİZ; ORTALAMA AKTİFLİK SAYIMIZ; Kopyalanabilir IP: Oyna.MilasMC.Com "DİKKAT! MilasMC Bağımlılık Yapar." Sunucumuzda JAVA/BEDROCK Girişleri Aktiftir.
  3. K

Minecraft sunucum ÖztCraft`a herkesi beklerim ;

:tada: Yeni açılacak Skyblock sunucum daha beta aşamasında olsa bile sunucu açk olacak ve ayrıca sunucu yeni olduğu için yetkili,rehber alımları başlamştır.Sunucu dediğim gibi beta normalde sunucuda VIP ler vardı ama biraz bozuk dediğim gibi ama gelip oynamak isterseniz sunucumun discordunu...
  4. TheKyrios

Play.RivastyNW.Cf | UOPSkyblock | 0 LAG | Yeni Açıldık | Yetkili alım rehber & admin | ULTRA OP SKYBLOCK

Kopyalana Bilir Sunucu Adresi Play.RivastyNW.Cf
  5. F

Yardım Poweranks yetki ayarlama

Selam benim 1.16.5 tabanlı Skyblock sunucum var ama yetki ayarlayamıyorum mute kit warp vesayre gibi şeyler birde essetials kullanıyorum yardım edebilecek varmı ?
  6. S1tep

Lesta Network • 3 Günlük Vip Bedava • Yetkili Alımları • Hergün Event • +20 Online Sayısı • Yeni Nesil OpSkyBlock

Merhabalar. Biz Lesta Network olarak oyunculara sınırsız eğlenceyi ve kaliteyi sunuyoruz. Sunucumuzda oynayıp yapabilecekleriniz : • HER GÜN EVENT •AYLIK SEZONLAR •3 GÜNLÜK BEDAVA VIP •REHBER VE MOD ALIMI •30 ABONEYE YOUTUBER Discordumuza gelmeyi unutma! İyi oyunlar :) Discord ...
  7. S1tep

Lesta Network Skyblock Server

Merhabalar Herkese. Biz Lesta Network olarak Yeni yetkililer arıyoruz sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sunucumuzun Hostu Batihost Olup yarın Hub server olacaktır şu an skyblock Aradığımız Yetkililer : 2 Rehber Sınırsız Youtuber (30 abone) discord adresimiz https://**********/Tctb8EWdpG
  8. aliyilmaz1597

Play.ShbtCraft.Tk +20 ONLİNE - OPSkyBlock - Hemen Sende Bu Serüvene Katıl

--------------------------------------Merhaba, Değerli Oyuncular----------------------------------------- MineCraft sunucumuz yakın bir zaman içerisinde açılmış durumunda ve maceraya en ön sıradan başlamak ve gelişmek isterseniz kapılarımız her zaman size açık. Yaklaşık 3 yıldır sunucumuz zorlu...
  9. aliyilmaz1597

Play.ShbtCraft.Tk -1.8.x - Faction, Skyblock - Hemen Sunucuya Katıl

----------------------------------- Merhaba, Değerli Oyuncular----------------------------------------- Minecraft sunucumuz yakın bir zaman içerisinde açılmış durumunda ve maceraya en ön sıradan başlamak ve claimleri kapmak istersen veya siteden para yükleyerek gelişmek istersen kapılarımız her...