Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Minecraft Worldedit Forge modu doğru düzgün çalışmıyor, yardıma ihtiyacım var.
Ben modu yükleyip tek oyunculu oyuna girip yapı yaparken wandı alıp sol tıklayınca blok kırılıyor, hiçbir yazıda çıkmıyor (hata yazısı dahil).
Sonra çift slashlı komutlar yazarken bazı komutlar çalışmyor...
İyi günler, DeluxeMenus plugini ile menü yaptığımızda bir eşyaya tıklayınca oyuncunun kafasına eşya/kafa/blok giydirebiliyor muyuz? Giydirebiliyorsak nasıl yapabiliriz? DeluxeMenus ile yapamıyorsakta başka bir yol var mıdır acaba?
1.16.5 İlginç Seedler
Selam! Sizler için 1.16.5 sürümünde birden fazla rastgele dünyalar açtım ve karşıma çıkan birbirinden ilginç seedleri size göstermek istedim. Bu seedler hiçbir yerden alıntı, çalıntı değildir.
Tek Ağaç
Karşınızda dümdüz bir alan ve ortasında büyük bir ağaç görseniz ne...
Ben bunu araştırdım ama bir sonuç bulamadım bir eklenti yada plugin ile yapılıyor galiba 1.12.2 de çalışıyor ama 1.16+ çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba ben sunucumda insanlar sunucuya ilk girdiklerinde belli bi yerde başlamalarını istiyorum ama sonraki girişlerinde kaldıkları yerden devam etmelerini istiyorum /setworldspawn yazmayın çünkü onu yazınca seçtiğim bloğun 5 blok ötesinde falan başlatıyo lütfen yardımcı olun plugini varsa...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.