Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önemli Not:
Survival sunucumuz özel kaynak paketi içermekte sunucuya giriş yapmadan önce aşağıdaki yönergeleri uygulayınız.
+ Sunucu listesi kısmından Elegance network'e sağ tıklayın ve düzenleye tıklayın.Daha sonra alttan Sunucu kaynak paketleri: Açık yapın ve ardından giriş yapmayı deneyin...
1.16.5 Survival sunucusu kurdum.Pluginle yeni bi dünya daha ekledim biri lobi biri survival dünyası oyuncuların survival dünyasındayken oyundan çıkması yada hub çekmesi gibi bi durumda son bulundukları bölge kayboluyor. Ben onlar geri girdiklerinde yada o dünyaya geri ışınlandıklarında o...
Merhabalar arkadaşlar bu bölümümüzde bize birazcık yetecek kadar maden yaptık ve sonrasında köylü ticareti ve besin için büyük tarla yaptık. İyi seyirler.
Video:
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Diğer konumun çok görüntülenmesi beni mutlu etti. Beğenen beğenmeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.
Yeni bir videomuz var. Bu videoda bulunduğumuz bölgenin etrafında biraz keşif yaptık.
Video:
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.