Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba.ben şu an sunucumda essentials mute sini kullanıyom ama ben "/sus kullanıcı adı süre sebep ve /yakasla kullanıcı adı süre sebep" yazınca aşada verdim fotoğrafdaki gibi bi panel çıkmasını istiyom chatte herkezin göre bileceği nasıl yaparım ?
2020 Yılından beri Minecraft platformundaki mevcut hizmetimizi ve oyunculara en iyi oyun deneyimini yaşatma vizyonumuzu sürdürmekteyiz. Sunucu içerisinde barındığımız birtakım sistemler, göz kamaştıran haritalar ve deneyimli yetkili kadromuzla kalite standartlarımızı oldukça üst bir seviyede...
Bakın arkadaşlar Bizim sunucumuz OPSkyBlock dur Kardeş Discord sunucumuzda 410 Kişi bulunmakta Ve Bende Oranın ortağıyım yani diğeceğim o ki sunucmuz çok ama çok büyüyecektir sunucmuz a 3 tane rehber alımı yapacağız geldiniz rehber alımı bittiyse çıkmayın salak olmayın Oynayın bu serverlar siz...
Arkadaşlar Sunucu açtık ve sizinde gelmenizi istiyorum şu an sunucu günde 15-20 kişi arası oyuncu kitlesi sağlanıyor.
sunucumuz Opskyblock
6 gb ram ile lagsız bir oyun deneyimi sunuyor
İlerde ffa ekleyeceğiz
hergün veya haftada 1 premium çekilişleri yapıyoruz
hostumuz batihost
hak ettiğimiz...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.