opskyblock 1.8.8

1. XoreXTago

İstek mute plugini

Öncelikle merhaba.ben şu an sunucumda essentials mute sini kullanıyom ama ben "/sus kullanıcı adı süre sebep ve /yakasla kullanıcı adı süre sebep" yazınca aşada verdim fotoğrafdaki gibi bi panel çıkmasını istiyom chatte herkezin göre bileceği nasıl yaparım ?
  2. CraftLimeNW

CraftLime - OPSkyblock Sunucusu! - Yetkili Aranmaktadır! - Yeni Güncellemeler!!

2020 Yılından beri Minecraft platformundaki mevcut hizmetimizi ve oyunculara en iyi oyun deneyimini yaşatma vizyonumuzu sürdürmekteyiz. Sunucu içerisinde barındığımız birtakım sistemler, göz kamaştıran haritalar ve deneyimli yetkili kadromuzla kalite standartlarımızı oldukça üst bir seviyede...
  3. B

Önemli Duyuru

Bakın arkadaşlar Bizim sunucumuz OPSkyBlock dur Kardeş Discord sunucumuzda 410 Kişi bulunmakta Ve Bende Oranın ortağıyım yani diğeceğim o ki sunucmuz çok ama çok büyüyecektir sunucmuz a 3 tane rehber alımı yapacağız geldiniz rehber alımı bittiyse çıkmayın salak olmayın Oynayın bu serverlar siz...
  4. arcthoniamc

Mc.Arcthonia.Com | OPSkyblock| < 1.8x <-> 1.16x > | Görevler | COİN MARKET | BOSS | EDİT KAFALAR | GÜNÜN 4 FARKLI VAKİTİ ÖZEL EVENT

IP:mc.arcthonia.com
  5. M

[ Justicent Network ] - [1.8 X 1.15] - OPSkyblock - HER GÜN EVENT - Efsane Sistemler! [ Justicentnw.Batihost.Net ]

6. C

Minecraft Sunucumuz

Arkadaşlar Sunucu açtık ve sizinde gelmenizi istiyorum şu an sunucu günde 15-20 kişi arası oyuncu kitlesi sağlanıyor. sunucumuz Opskyblock 6 gb ram ile lagsız bir oyun deneyimi sunuyor İlerde ffa ekleyeceğiz hergün veya haftada 1 premium çekilişleri yapıyoruz hostumuz batihost hak ettiğimiz...
  7. HakanKv

The Bosses OPSkyblock Sunucusu (1.8.8)

Sunucumuzu tanıtan videomuz aşşağıdadır. youtu.be/ebTJ42o5bGc