opskyblock 1.8.9

1. shbtcraft

!! Yeni Açılacak !! | EmekSkyblock / OpSkyBlock | play.shbtcraft.com | 1.8.9 | Nostaljik Sistemler | Ada Yükseltmeleri

Yeni açılacak çok çeşitli skyblock sunucumuza hepiniz davetlisiniz... Her Ay İs Top Ödülleri dağıtılacaktır... Açılış için discord'dan durumları takip edebilrsiniz Sunucu tanıtımımıza geçebiliriz... Hepiniz sunucuya davetlisiniz discord'dan durumları takip edebilrsiniz
  2. KingdomTR

KingdomTR Savaşçıları! | PLAY.KINGDOMTR.COM - 1.8/1.19

NEDİR BU KİNGDOMTR 2012 yılından beri minecraft severlere hizmet vermekten memnuniyet duyan, kaliteli ve olgun kişiliğe sahip bir ekibin oluşturduğu sunucu. SOSYAL MEDYADA BİZ İnstagram: @kingdomtrnetwork
  3. O

İstek Minecraft Spawner Plugini

Merhabalar. Ben bir plugin paketi hazırlıyorum. Neredeyse her şey tamam ama sadece spawnerler kaldı. Bir kaç plugin denedim ama istediğim gibi değildi. İstediğim şey şu; - Elimizde koymuş olduğumuz bir spawner var. Buna sağ tık yapıp içini açabiliyoruz. İçinde kendi deposu olacak ve yükseltme...
  4. Misuu

Anomaly Network

Yeni açılan Opskyblock Minecraft sunucumuza Yetkili arıyoruz Alımlar için Discord : gg/yTdp5wBDj6
  5. TheKyrios

Play.ChoiniNW.Cf | Klasik OPSkyblock | 0 LAG | 1.8 x 1.13 | YETKİLİ ALIM | +20 ONLINE | YENİLENDİ

Kurallar Kopyalanabilir İp adresi Kurallar Play.ChoiniNW.cf Play.ChoiniNetwork.Com (Bakımda) Sunucu Sürümü 1.8 x 1.13
  6. LisaA

Yetkili Alım Seri iceri!!!!

Meraba Yeni Acılan Sunucumuza Alım Vardır Sunucumuz OpSkyBlock dur Sunucumuz ip si Play.KenzyNetWork.tk Domain Vardır Yakında .com olacaktır Sunucumuzun Eksikleri Sanal Market Elle market olacaktır Ve Yetkili Ekibimiz Alınacak Yetkililer Ortak Admin Yardımcı Mod Mimar Rehber...