pes

1. Y

Yardım pes 2019 oynayabilirmiyim

pes 2019 sistem gereksinimleri bunlar OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit) İşlemci: Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350 RAM: 4GB DirectX: 11.0 Ekran Kartı: NVIDIA GTX670 / AMD Radeon HD 7870 VRAM: 4GB Depolama: 20GB Bunlar da benim bilgisayarımın sistem özellikleri İşlemci AMD Athlon Silver...
  2. ozkinay

Yardım PES 2020 - Kendi Yaptığım Takım ile BİLG Karşı Online Oynamak ?

Merhaba. PES 2020'de arkadaşlarla kendi takımımızı yaptık. Oyuncuları görünüm dahil olmak üzere yeniden kurguladık. Bunun için PEU Ligi'nden bir takım seçtik, sanırım PES United gibi bir şeydi. Bu takımla bilgisayarımızda lokal olarak maç yapabiliyoruz. Otomatik Güncellemeyi kapatmak yeterli...
  3. Vearthx

PES'mi ? FİFA'mı ? | Haydi Yorumlara!

Pro Evolution Soccer Pro Evolution Soccer(PES): Konami tarafından geliştirilen ve yayımlanan futbol oyunları serisi. Her yıl, oyunun iki farklı başlıkları ile Eylül sonu ve Ekim başı piyasaya çıktı. Japonca sürümünü yerel ligler özelliği yerelleştirilmiş bir sürümüdür. Tamamen daha sonra...
  4. Mcdikmen

PES 2019 En İyi Takımlar

PES 2019 En İyi Takımlar Selamlar değerli Forum Gamer ailesi. Bu konumda sizlere çeşitli araştırmalarım sonucu edindiğim istatistiklere göre PES 2019'da en iyi 5 takımı tanıtacağım. Şimdiden iyi okumalar! 1. Barcelona Barcelona, 1899 yılında Joan Gamper önderliğinde İspanya'nın Katalonya...
  5. mertylol

Pes 2018 Sistem Gereksinimleri

PES 2018 Sistem Gereksinimleri Herkese tekrardan merhaba! Yeni konumda PES 2018'in sistem gereksinimlerini yazdım. Keyifle okumanız dileğiyle. Bildiğiniz üzere Pes (Pro Evolution Soccer) 23 Ekim 2001 de Konami tarafından yayınlanmıştır. PES oyunun türü ise videolu futbol oyunu. Eylül ayında...
  6. Adrastos

PES 2018 En İyi Takımı

PES 2018 En İyi Takımı Merhaba, konuma hoş geldiniz. Sizlere PES 2018'den ve en iyi takımlarından bahsedeceğim. İyi okumalar! PES 2018 12 Eylül 2017'de piyasaya sürülen, Pro Evolution Soccer serisinin en iyi oyunudur. Fox Engine oyun motoru bu oyuna ev sahipliği yapmaktadır. Platformlarından...
  7. ExS

Pes 16 Süper Toto Süper Lig Yaması

Merhaba değerli Gamer okurları! Çoğumuz PES oyununu biliyoruzdur ve futbol seven birisi iseniz elbette daha önce PES oynamıştır. Aslında anlayabiliyorum yaşadıklarınızı, oyuna giriyorum ve Arsenal, Real Madrid, Barcelona, Juventus vb. takımlarla oynuyoruz ve bitti. İşte o an aklınızdan...