server 1.7.2

1. G

kozmoscraft.batihost.com Türkiyenin Skyblock Serveri En İyi Spawnı İle

KURUCULAR GORAGON EREBUS...
  2. Daohangg

[Aranıyor] RİP Craft Yeni Nesil OP Skyblock Server!!

Evet Arkadaslar Sizlere Skyblock Serverini Tanıtmak İsterim.. Öncelikle Alım Vardır. Alımlarımız: 2x Rehber 2x Mimar 1x Youtuber (100 Abone Üstü Formumuz. Ad= Soyad(Zorunlu Değil) Yaş(Sınır Yok Ama Söylenmesi Zorunlu) Neden Biz = Neden Sizi Alalım = Bilgin = İstediğin Yetki = Yetkini...
  3. S

RollerCraft.duckdns.org / Rütbeli Faction / 1.7.2 / VIP Çekilişleri / Eventler /Alımlar GELL!!

RollerCraft.duckdns.org • Serverimiz Factiondur.Rütbe Sistemi Mevcuttur. • Serverimizde X r a y Koruması Mevcuttur. • Serverimizde Oto Arsa Sistemi Mevcuttur. • Serverimizde Kafa Düşürme Sistemi Mevcuttur. • Serverimiz Full Pvp Faction'dur.Clansızda ws atabilirsiniz. • Server şu an Sıfırlanmış...
  4. xxdeadmortalxx

MORZİFACTİON // PET (EVCİL HAYVAN) // RÜTBELER // KÖYLÜ TAKAS // MESLEKLER //

Sunucumuzda hile yasaktır. Önce uyarı olarak jail sonra sınırsız uzaklaştırma. Hergün event !(Rain,ox,madeneventi vs. vs. Pet eklenmiştir. Kral,Azrail rütbelerindekiler ve VIP ler kullanabilir. 1.7.X ve 1.8.X ile giriş yapabilirsiniz Ip adresi: morzifaction.nitrado.net Sunucumuz 32 slottur. (50...
  5. suatali

Hamachili Server PvP Server Koşşş 1.7.2

ServerProsu-1 ServerProsu-2 ServerProsu-3 ServerProsu-4 ServerProsu-5 Hepsinin şifresi 123 tür. Hepinizi Bekleriz
  6. KilllerDragons

Yardım edermisiniz

merhaba benim birkaç serverle ilgili sorunum var bunu nasıl düzeltebilirim sorunlarım işte : 1) serverimde kendime admin veriyorum ama kapatıp açınca oyuncu olarak gösteriyor 2)serverimde çoklu oyuncuda sunucu ekleyince altında faklı yazılar çıkıyo nasıl değiştirebilirim 3) türkçe bir hile...
  7. B

Minecraft Server Tanıtımları Listem Buyrun İçeri::::

Minecraft Server Tanıtımları: HANELER.Nitrado.net : Minecraft Server Tanıtımları: GameSultan : Minecraft Server Tanıtımları Bölüm 3 && HUB SW SÜPER&& : Minecraft Server Tanıtımları 4 : SAFE MC : Minecraft Server Tanıtımları 5 : HOBBİT CRAFT : Minecraft Server Tanıtımları : Lego Craft...
  8. H

Yardım edin aciiiiil!

Arkadaşlar benim bir pvp serverim var ve bu serverde oyuncuların buildini true yapmadan hiçbir şey yapamıyorlar ve bu yüzdende blok kırabiliyorlar yani benim istediğim oyunculara buildi true yapıyım ama blok koyup kıramasınlar ama modlar fln op olmadan blok kırıp koyabilsinler lütfen yardım edin...
  9. HestiaKnife

Hestia Knife PVP Server Acil Yardım!

Herkese selamlar! Öncelik ile foruma yeni başladım herhangi bir kuralı bilmeden çiğnediysem affola! Asıl konuya gelirsek yardımınıza ihtiyacım var yakın bir zamanda bir server açmayı düşünüyorum İsim harita pluginler devreler her şey hazır! Server bukkit port açtım fakat hâlâ hamachimde olmayan...
  10. MirzaMutluMRJ

Minecraft En Çok Tutulan Oyunlar ?

Merhaba arkadaşlar HUB sunucu kurduk şu anlık bulunan oyunlar ; SurvivalGames PvP Bunlar iyi online veriyor faction , survival kurduk onlar pek kimse gelmiyor başka önerdiginiz oyun var mı sunucuyu tuturucak? Önerirseniz sevinirim