@smp

1. E

Yepyeni SMP! 7/24 AÇIK ElitNw.aternos.me

Merhaba maceracı! Eğer kaliteli sistemler, rekabetçi oyun modları ve samimi bir topluluk arıyorsan, ElitNW tam sana göre! Sunucumuzda ister arkadaşlarınla eğlenebilir, ister güçlenip zirveye oynayabilirsin. Sürekli geliştirilen sistemlerimiz ve aktif yönetim ekibimiz ile seni eşsiz bir deneyim...
  2. E

5 Oyun Modu Ve Smp İle 7/24 Aktifiz!

ELİT NW NETWORK ElitNw, oyunculara tek bir sunucuda birden fazla oyun modu sunan gelişmiş bir Minecraft network sunucusudur. Oyun Modları: * BoxPvP → Kasa sistemi, gelişmiş PvP ve farm Survival (SMP) → Ekonomili, kasmalı survival deneyimi ️ BedWars → Takım savaşları ve strateji Anarchy →...
  3. Ea1XEyo

ElitNw 7/24 Aktifz!

ELİT NW NETWORK ElitNw, oyunculara tek bir sunucuda birden fazla oyun modu sunan gelişmiş bir Minecraft network sunucusudur. Oyun Modları: * BoxPvP → Kasa sistemi, gelişmiş PvP ve farm Survival (SMP) → Ekonomili, kasmalı survival deneyimi ️ BedWars → Takım savaşları ve strateji Anarchy...
  4. Ea1XEyo

KAPANDI! teşşekrüler sonsuza kadar kapandı!

EPİK SMP SUNUCUSUNA HOŞ GELDİN! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ * Neden Epik SMP? ➤ Özel sistemler & gelişmiş özellikler ➤ Lag azaltılmış, yüksek FPS deneyimi ➤ Eşsiz itemler, kılıçlar ve setler ➤ Sürekli aktif ve ilgili yönetim Sunucuda Neler Var? ➤ Özel kasalar & ödül sistemleri ➤ RTP ile hızlı...
  5. E

smp sunucumuz açıldı!

EATHERIANW SMP AÇILDI! Sıkıldın mı klasik, boş, laglı sunuculardan? “Yok abi burası da 2 güne kapanır” diyorsan gel fikrini değiştireceğim, çünkü EatherianW SMP öyle bir yer değil Survival + SMP tadında Adaletli yönetim, saçma admin tripleri YOK DonutSMP havası, Türk oyuncu kitlesi Ekonomi...
  6. H

Minecraft için 2 kişi aranıyor orjinal mcsi olanlar gelebilir sadece

Arkadaşımla 2 kişi arıyoruz modlu minecraft smp için gelmek istiyorsan şartlar: Yaş aralığı 14-16 Orjinal mc olması lazım Şartlar uyuyorsa Instagram'da hunball27'ye yazabilirsiniz
  7. Y

Minecraft SMP Grubu

Discord'da SMP Grubu Kuruyoruz Gelmek İsteyen Bu Linke Tıklayabilir Sunucu Linki