sunucu 1.16.4

1. M

İstek Baştan Sona Oyun Sunucusu Yaptırılacaktır.

Merhaba, Minecraft sunucusu için bir ekip arkadaşı arıyoruz. Planlarımız arasında çeşitli oyun modlarıyla bir sunucu açmaktır. Oyun sunucusu için özel olarak bir Ryzen 9 5950X işlemci ve 128GB belleğe sahip bir cihazımız mevcuttur. Sadece ekiplerle iletişime geçmek istiyoruz ve birden fazla...
  2. Denizxd

Yetkili Alım

Degreda Survival sunucusu, yakında açılacak olan sunucumuzdur. Bu sunucuyu daha iyi yönetmek için yetkili arkadaşlara ihtiyaçlarımız var. Eğer siz olabilirseniz, lütfen aşağıdaki discord sunucumuza katılınız. Bize lazım olan yetkililer aşağıda yazıyor: GEREKLİ YETKİLİLER: ORTAK Şartlara uyan...
  3. Skaryone

Yardım Maddi destek sunabilecek ortak aranıyor..!

Selamun aleyküm sevgili forum ailesi GuiderNetwork adında aktif Minecraft sunucumuz mevcuttu fakat maddi sebeplerden 1-2 hafta kapalı kaldı. Şimdi ise yeni bir serüvene başlıyoruz ve bu serüvende bana ortak olacak; maddi manevi desteklerinden yararlanabileceğim birini arıyorum. bana discorddan...
  4. LidleVolkan

Yardım Minecraft Survival Sunucusu

Merhaba. Arkadaşlarımla oynamak için bir survival sunucusu açmak istiyorum. (Kendi Bilgisayarımdan) Sunucuda en fazla 3-5 kişi olacak. İnternet hızım: Download = 20-30mbps Upload = 5mbps Bilgisayar özelliklerim: Ekran kartı = gtx 1050 ti 2gb, ram = 8gb, işlemci = i5 7400 Sizce bu özellikler...