sunucu 1.21

1. L

LesnarNw Açıldı ip LesnarNw.aternos.me

Sonunda beklediğimiz büyük gün geldi! LesnarNW altyapısı ve yenilenmiş Smo dünyasıyla sunucumuz aktif. Yepyeni sistemler, dengeli ekonomi ve lagsız oyun keyfi seni bekliyor. Sunucu Bilgileri: IP Adresi: LesnarNw.aternos.me Sürüm: 1.21.11 Tür: SMP * Neler Yeni? Yenilenmiş Kasa Sistemleri...
  2. K

Yardım Worldden Natural Spawnerları Silme

Merhaba arkadaşlar. Sunucumda spawner kasası bulunuyor. Oyuncular, bu kasalardan çıkardıkları spawner'ları yere koyduktan sonra, yanlış yere koyarlarsa veya taşımak isterlerse tekrar kırıp envanterlerine almak isteyeceklerdir. Bu işlemi yapabilmeleri için onlara spawner kırma yetkisi vermem...
  3. Veiathel

[Kredi Ödüllü 2 Haftalık TESLİMAT!] play.palatiumnetwork.com | 1.21.4 TABANLI EMEK/ORTA SKYBLOCK, Yeni bir deneyime hazır mısın?

Palatium Network ile Yeni Bir Serüvene Hazır Mısın?! Merhaba Minecraft severler! Palatium Ekibi olarak, sizlere yeni bir Skyblock deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer siz de Skyblock’un klasikliğinden çıkıp yeni sistemlerle ve yeniliklerle beraber sınırsız yaratıcılık ve keşif dolu...
  4. MrBeliever

Sunucuma otomatik rename eklemek istiyorum

altını sunucumda oyun parası olarak shopkeepers eklentisinde kullanıyorum. 1.21 sürümünde komut bloğu ile 1 dakikada 5 altın veren bir sistemim var. altınların adını otomatik olarak nasıl değiştirebilirim. plugin olarak atabilirseniz daha yardımcı olur. yoksa da script kullanmayı öğrenirim artık :)