FÜHP (Forum Üye Hakları Partisi)

W

Wakkup

Ziyaretçi
Öncelikle buraya çıkma amacımız, asılsız vaatlerle koltuk sevdası peşine düşmüş olan, art niyetli ve halkı soyutlamaya çalışan diğer partilerin önüne geçip, halkı doğruya yönlendirmek. İlk bildirgemiz ile harekete geçecek olan Forum Üye Hakları Partisi'ne önderlik etmekten büyük bir gurur duyarım. Üyelerin, maddi ve manevi her türlü haklarını savunacağız, forumu art niyetli partilere bırakmayacağız, gereğini arz ederim. Forum Üye Hakları Partisi olarak ortaya çıkışımız ile birlikte forum mitinglerimiz olacak ve üyelerimizin sorunlarını birebir dinleyeceğiz, bu kapsamda ortaya çıkan ve foruma adalet ile yenilik katacak olan bu miting projemiz, diğer partilerin gereksiz bildirgelerine kanmayacak ve gerçek yolu bulacaktır. Forumu daha ileriye götürmek için Forum Üye Hakları Partisini desteklemenizi; bir nevi gerçeği, yapılacak olan, masa altında, karanlık fikirlerle oluşan partilere inanmanızı istemiyoruz.

Adalet için Forum Üye Hakları Partisi!
 


PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
Mesajlar
121
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
955
Puanları
590
Ruh hali
Forumun demokratik ortamında başarılı olmanız dileğiyle başarılar.
 
W

Wakkup

Ziyaretçi
Forumun demokratik ortamında başarılı olmanız dileğiyle başarılar.
Forum Üye Hakları Partisine yazmış olduğunuz bu destekleyici mesaj için teşekkür ederiz. Forum Üye Hakları Partisi olarak size adaletli forumlar dileriz. Bir parti başkanı olarak aynı şekilde devam etmenizi en içten dileklerimle istiyorum.
 

YuzbasiTr

Kömür Madencisi
Mesajlar
109
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
111
Puanları
270
Ruh hali
FRP olarak bu yolda sizlere başarılar dileriz.
 

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
Mesajlar
887
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,832
Puanları
2,390
Görüşlerimiz farklı olabilir fakat sonuçta biz hepimiz bu forumun halkıyız. Partinize başarılar diliyorum Sn. Wakkup bey. Tebrikler tekrardan.
 

Üst